Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Godmorgon och för en fantastik morgon jag har en alldeles ljuvlig dag framför mig med öppen förskola, sångstund och umgänge med lilla guldgossen. Jag skulle vilja fråga er hur det går med er mat? Jag har nämligen kommit på att jag visst måste ha ett mellis varje dag. I måndags åt jag blåbär mellan mina två mål och igår åt jag en sån där kaka som jag bakade förra helgen från min bok ni vet. Igår drack jag även ett glas grön smoothie innan middagen. Så var det med det. Berätta hur det går för er! @cleaneating.se #länkiprofilen

You Might Also Like

 • My
  17 januari, 2018 at 10:13

  kost- och hälsoprofeten har tänkt till!

 • Lovisa
  17 januari, 2018 at 13:52

  Det går bra, jag har dock börjat snusa igen (ist för mellanmål) men gått ner ett kg så all in all bra som fan!!

 • Marie
  17 januari, 2018 at 14:29

  Hej!
  Mina brödlimpor sjunker ihop så. Det blir små skivor jämfört med vad jag ser på bilder. Jag följer alla instruktioner, tippar upp det på galler, låter det vila helt innan jag skär i det.. Finns det nåt trick?

 • Kajsa
  19 januari, 2018 at 11:47

  Samma sak händer för mig som för Marie.
  Har ngn tips på hur vi kan få brödet ”fluffigare”?