Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Måndag och vi kör igång! Första målet idag är en knäckemacka och det kommer jag äta runt 12. Just nu dricker jag min andra kopp kaffe (svart). Bredvid mig på skrivbordet ligger ett perfekt kokt ägg, en avokado och ett paket knäckebröd. Först jobbar jag, sen äter jag. Jag hann inte göra den sista rätten igår för vi var bortbjudna men det är precis som det låter. Någon form av bön/ sötpotatis/ shirataki spagetti och en sås på kycklingfärs, krossade tomater och grönsaker. Man äter sig mätt på varje mål så bara för att mina bilder visar lite mat så betyder det inte att jag inte tar en portion till. Okej, nu jobbar vi i tre timmar. Sen äter vi. @cleaneating.se #länkiprofil #schemaibloggen #katrinz.se

You Might Also Like

 • stina
  15 januari, 2018 at 09:57

  Grymt! Jag kör samma som du nu 🙂 Hur många veckor tror du att det tar innan man vänjer sig med att äta mindre?

 • Susanna
  15 januari, 2018 at 13:21

  Det låter gott! Heja dig!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Reductil4you
  15 januari, 2018 at 14:57

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Susanne
  15 januari, 2018 at 21:50

  Provade ditt knäckebröd på bilden för första gången idag. Blev så glatt överraskad – verkligen GALET GOTT och smakfullt.

 • Smulan
  16 januari, 2018 at 07:28

  Jag rör mig två timmar om dan (en timma innan barnen går upp och en timma när andra glor på tv) och kan äta vad jag vill. Men jag har aldrig varit någon sockergris. Men var och en måste ju göra som den vill.

 • Eem
  16 januari, 2018 at 10:46

  Kan du inte ge svar på tal angående cissi wallins aka dubbelmoralisten påstående om vad du egentligen sa till henne? Är så sjukt trött på denna kvinna. Lyssna på senaste penntricket. (Kroppshat med plusmeny)

 • Annika
  16 januari, 2018 at 12:02

  Ville bara tacka för tipset om ischokladen! Halleluja! 0,5 FK kokosolja och sedan valfri. ( 70%) chokladkaka. Det var färdigt på 5 min och supergott. Lifesum appen ger den dessutom högsta betyg i strikt lchf dieten 🙂
  Kram!

 • Therese
  16 januari, 2018 at 19:04

  Älskar Cissi Wallin riktig powerkvinna?

 • Ullis
  17 januari, 2018 at 08:21

  Varför äta bara två gånger om dagen? Du kommer förstöra din förbränning.

 • Cilla
  17 januari, 2018 at 20:09

  Du börjar bli tunnhårig! Ingen bra reklam för dina ”näringsrika” produkter!

 • Nora
  17 januari, 2018 at 20:21

  Jag vet att du sagt det i år och dar och så har även alla andra som smakat på ditt knäckebröd: DET ÄR MAGISKT! Jävligt bra jobbat! Jag är så imponerad. Muslin också! Muslin är magisk! Haha, är fullkomligt konverterad. Kan inte ens titta på annat bröd/musli på hyllorna.