Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Oh vilken underbar söndag! Och jag som inte stått på skridskor på länge kom fort in i formen å vad kul det är att åka skridskor! Och Ringo var impad över mamma det är viktigt. Jag har kommit fram till att jag måste impa på mina barn för att de ska tycka att jag är cool och inte pinsam. Först impade jag på tennisbanan i Thailand nu impade jag på skridskobanan i Kungsan. Nästa helg får jag impa i skidbacken. A men va fan ett par år till kan jag impa. Sen är jag körd. Jag passar på att impa så mycket jag bara kan.

You Might Also Like

 • Cissi
  14 januari, 2018 at 17:28

  Ta ni och ”impa” på er var sin hjälm. Åka skridskor utan hjälm är en big no no. Inte coolt alls när man väl ramlat. Tänk efter före!

 • Reductil4you
  14 januari, 2018 at 18:10

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Irene
  14 januari, 2018 at 18:50

  Wow du verkar klara allt !

 • Anki
  14 januari, 2018 at 22:53

  Cissi, tänkte precis som du. Var är hjälmarna? Ansvarslöst att åka utan anser jag.

 • Bigus Dicus
  16 januari, 2018 at 19:54

  det var för dyrt med hjälm, och vi är coola…
  så vi hoppade hjälmen helt enkelt

  Coolt Katten!