Okategoriserade

Ansträngd och svettig idag

Hallå bloggen. Jag är sliten idag. Ont i magen mest. Eller inte ont men den är hård och det känns obehagligt. Jag vet att det är för att jag överansträngde mig igår men jag kunde liksom inte låta bli att tänka på kvinnor i U-länder och kvinnor som inte har råd att ”ta det lugnt” under sin graviditet, kvinnor som liksom inte bara kan börja dagen med ett yoga-pass och sen sitta framför en dator resten av dagen. Det fick mig att jobba hårt igår. Jag ångrar det lite idag. Jag ska ta det lite lugnare i fortsättningen. Och fortsätta yoga!

Syrran skickade just den sötaste bilden på lilla Leah. Hon är överförtjust i sin nya filt från Sture och Folke och tycker verkligen att jag ska blogga om den! ”Nu har jag köpt en till dig också, så då ska du få se!”, säger hon. Den ser fin ut.

Oj, jag måste rusa på lunchmöte.
Katrins Snapshots

Jag, Leah (som är lik mig) och fina filten från @stureochfolke @monikanisell @fredriknisell #instacollage

You Might Also Like

 • Swedish blog mafia
  3 september, 2013 at 11:40

  Skvallerblogg skriver att det är dumt och äckligt att Kantrine och Bingo låter Ringo sova med dom!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/katrin-och-bingo-later-ringo-sova-i-deras-sang/

 • Elisabeth
  3 september, 2013 at 12:11

  995kr för en babyfilt (90x120cm) känns galet mycke. jag söljer äkta ullsängkläder till barnen (täcke, kudde och lakan ) i finaste Marinoull för 1350kr plus frakt och åkpåsar i olika utföranden av marinoull helt utan annat som kan användas på många olika sätt eller modellen till pullka/vagn med ull inuti för 650kr. Men filten??? Ullen är det bästa man kan ge till sitt barn (inga kvalster= inga allergi eller astma. bara skaka av. Håller temperaturen och stimulerar nerver på huden så barnen blir lugnare.
  Intresserat? Maila: [email protected]

 • Anonym
  3 september, 2013 at 12:17

  Vad ser man på Bingos instagram…..jo Ringo har cykelhjälm ? det skulle han absolut INTE ha enligt dej Katrin , det såg ju löjligt ut och var såå töntigt.

 • lisa
  3 september, 2013 at 13:10

  DN 3 september 2013 Jan Linde Rönninge

 • C
  3 september, 2013 at 13:25

  Ja det inlägget kommer jag ihåg. Verkar som att även Katrin har mognat lite, och tur är väl det 😉

 • lisa
  3 september, 2013 at 14:11

  Tusen tack till min fantastiska publik som närvarade på tack för musiken !!! Hektiska dagar nu och ser verkligen fram emot skivsläpp. Här en hyllning till min publik, ni är bäst!!!

  24745 Facebook
  3282 Twitter

 • Lena
  3 september, 2013 at 16:13

  Stalking much?!

 • Anna
  3 september, 2013 at 16:41

  Ja, hon är väldigt lik dig

 • Egonen
  3 september, 2013 at 17:04

  Äckligt? Vart stod det menar du? Såg inte jag att de skrev.

 • Rogbert
  3 september, 2013 at 17:11

  Yep, och samma IQ har dom också.

 • linda
  3 september, 2013 at 18:34

  Äckligt hallå de flesta sover med sina små barn upp till 5 år. Det e fan ej äckligt det e en trygghet för barnet.

  Katrin sååå söt din systerdotter är, lite lik Ringo faktiskt.
  Snart kommer din bebis 😉

 • camilla
  4 september, 2013 at 13:09

  kasta sten i glashus? ”Lena” eller vad du nu egentligen heter

 • camilla
  4 september, 2013 at 13:12

  alla upggifter är offentliga så länge man har ett öppet konto på Facebook och öppet konto på Twitter, som Lisa Miskovsky.

  HOn startar ju fejkkonto i en annan människas namn, det är att gå långt över gränsen.

  ”Istället för att lugna ner dig kan du glömma bort att andas.”