Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sitter på tåget till Göteborg. Ska vara med i SVT Opinion ikväll. Ha ha det är många som håller andan. Vad ska jag nu ställa till med? Man vet ju aldrig när det kan komma en groda ur min mun. ”Ska du berätta för dina följare att du ska vara med?, frågade Philip lite oroat idag. ”Nääää”, svarade jag. ”Kanske lika bra”, sa han. Ha ha nu berättade jag i alla fall. Kunde inte hålla mig. Kommer det en groda så är jag ju ändå benägen att stå för konsekvenserna så jag är lugn men framför allt har jag ändrat fokus i mitt liv och bryr mig mer om hälsa än utseendet idag. Bryr mig om utseendet såklart för det bidrar till god hälsa så det går ju hand i hand men känner ett större behov av att hjälpa människor att bli lyckliga och friska idag än att få dem smala. I alla fall. Fick just ett sms från bästa barnflickan som är hemma med Falke. Dra till höger för att se bilden hon skickade jag smäller av. Kärleksklump alltså. Barnflickan är fortfarande från myNanny om ni undrar. Dem kan man lita på. #myNanny

You Might Also Like

 • Kristin
  11 januari, 2018 at 20:38

  Du är så grym katrin, min favorit podd har du oxå tjej i 26års åldern här. jag älskar verkligen ditt frispråkiga jag, jag och min sambo följer även din o bingos podd, du är verkligen gjord för att podda det blir så bra.

  Längtar till nästa poddavsnitt kommer ut,
  ha en fin kväll!

 • Reductil4you
  11 januari, 2018 at 22:35

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Nathalie
  11 januari, 2018 at 23:09

  Såg just ditt inlägg på tv angående kosten. Håller med dig. Äkta råvaror utan tillsatser slår ju allt. Hur kan man ens argumentera emot. Hon sa att forskning tydde på att de var bra att äta annat skräp. Men då.får man ju ha i åtanke att cigaretter ansågs vara ”nyttiga” och inte skadliga för hälsan ”enligt forskning”. Tog 30 år minst innan de insåg konsekvenser. Så att äta så rent som möjligt är kalas.

 • Hanna
  12 januari, 2018 at 03:48

  På din insta skrev du om din müsli något om ”mer än dubbelt så dyr och mer än dubbelt så nyttig”.
  Priset vet jag inget om, men vilka belägg har du för att den skulle vara dubbelt så nyttig?
  Falsk marknadsföring om du inte kan styrka ditt påstående.

 • Mormor
  12 januari, 2018 at 09:46

  Katrine din granola innehåller mer socker än Start! Varför? Slängde skiten då jag fick hem den!

 • Mia
  12 januari, 2018 at 10:20

  Men kära mormor, den som är så otroligt nyttig!?