Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Otroligt vilken skillnad jag känner i och på min kropp när jag tränar. Igår kväll efter att jag roddat och nattat min tre barn kunde jag knappt komma upp ur soffan så stel kände jag mig i ryggen, axeln värkte och jag kände mig väldigt orkeslös. Nu efter att ha kubbat fem k och kört ett tungt styrkepass har jag inte ont någonstans och jag känner mig så pigg och glad. Otroligt hur fort man känner resultat efter träning. Otroligt. Att inte alla tar sig i kragen fattar inte det. @philiplailani @deltagym

You Might Also Like

 • Beatrice
  11 januari, 2018 at 16:13

  Svängde förbi din butik idag och köpte med mig tre olika sorters knäckebröd, två paket müsli, kokosolja med och utan smak, grillkrydda, choklad och nötcreme! Slog även till och köpte äntligen din bok ”dags att bli smal”! Är sååå sjukt jävla pepp på det här alltså!!!

 • Reductil4you
  11 januari, 2018 at 22:36

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]