Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså okej. Sitter på väg hem till Stockholm från Hedemora. Finns det någon kvick person som bor i Hedemora med omnejd och är sugen på hårt men kul arbete så mejla mig [email protected] eller kom förbi Centrumbageriet på onsdag då jag är där igen.Nog om det. Jag ser att Bingo har lagt ut en fråga i sin instagram @bingorimer och fått över hundra svar. Jag vill fråga er med. Frågan lyder: Ska Ringo få sova i vår säng? Jag anser att han får det eftersom han vill det med framför allt för att jag ÄLSKAR det. Han har sovit i sin säng i tre år kan han inte få krypa ner hos oss på natten nu ett tag om han vill det? Bingo är emot. Jag vet inte varför. Kanske för att han rör sig och väcker oss. Vimmelmamman har det bästa svaret i Bingos instagram tycker jag. Fina härliga Lotta! Jag håller med dig. I det allra mesta faktiskt. En och en halv timme kvar i bilen. Hit me!

You Might Also Like

 • Swedish blog mafia
  3 september, 2013 at 00:50

  Kolla in sveriges nya heta skvallerblogg. Snabbare och bättre uppdatering än alla andra skvallerbloggar!

 • Swedish blog mafia
  3 september, 2013 at 00:56

  Gissa bloggerskan hos Sveriges största skvallerblogg – Vinn en länk!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/tavling-vinn-en-lank/

 • Mius
  3 september, 2013 at 03:32

  Åhh jag tycker de är självklart att dom ska få komma och sova hos oss ibland! Min personliga uppfattning är att det ger trygga barn <3

 • Brobban
  3 september, 2013 at 04:18

  Klart att ens barn ska få komma in och lägga sig, det är ju deras trygghet ;))

 • Petra
  3 september, 2013 at 07:00

  Självklart ska han få sova hos er 😀

 • M
  3 september, 2013 at 07:13

  Men avgör själva du och Bingo..Fråga dom ni känner om ni nu är så osäkra i allt ni gör, men att inte ta beslut över sitt barn själv verkar så ängsligt…

 • C
  3 september, 2013 at 07:55

  Tycker han bör sova själv. Mysa kan ni väl göra ändå.

 • Linn
  3 september, 2013 at 08:14

  Låt han få sova i eran säng o kasta ut farmor Bingo

 • Linn
  3 september, 2013 at 08:15

  Katrin, Kissie kallar dig helt spånad, vad tycker du m det??

 • Pernilla Karlsson
  3 september, 2013 at 08:55

  Jag har två barn (2 o 3 år) o dom kommer ibland o vill sova i våran säng. Inte jätte bekvämt, trots att vi har en 240 säng, men självklart får de komma! Det är ju lite mysigt också! Jag tror som sagts ovan att det ger trygga barn, det skulle kännas obekvämt o taskigt att avvisa dom mitt i natten. Dock brukar vi när den första redan har kommit o den andra är på väg följa med den tillbaka o lägga oss med den i deras 180 säng 🙂
  Att vara förälder och fråga andra föräldrar hur som gör tycker inte jag behöver tyda på osäkerhet. Det är roligt att höra hur andra gör, kanske man får nåt tips!
  Och rätt o fel finns inte, man får prova sig fram o be om råd 🙂

 • Marie
  3 september, 2013 at 09:24

  Klart han ska. Ni vill väl sova bredvid varandra? Och även om ni kanske tycker att han börjar bli stor, så är han fortfarande bara tre år.., och då vill man ha trygghet; nästan lika viktigt som föda.

 • Sofia
  3 september, 2013 at 10:18

  Jag har en son på 3 år och väntar vår andra kille vilken dag som helst. Vår son somnar tillsammans med oss i hans rum, och kommer in till oss nästan varje natt. Han är absolut välkommen. Vi tror han behöver den tryggheten. Somna eller sova ska inte vara ett trauma.

 • Li
  3 september, 2013 at 10:30

  Jag anser att trygga barn sover i sin egen säng. Dom klarar av det eftersom dom är trygga i sig själv och vet att föräldrarna finns där för dom. Barn som aldrig sover själva blir oroliga, så var jag iaf

 • Lena
  3 september, 2013 at 10:33

  Han har sovit själv i 3 år,varför ändra på det nu?! Så puckat och själviskt av dig.

 • sara
  3 september, 2013 at 10:38

  Har inga egna barn men tycker absolut inte att barn ska sova i föräldrars säng, aldrig! Varför liksom?

 • Nixi
  3 september, 2013 at 10:57

  Det kan han väl få göra…..det går säkert över, har inte hört talas om några tonåringar som vill sova mellan mamma och pappa 🙂 Det som jag tänker på är att han inte bör ”skickas” tillbaka till sin säng i samband med att er bebis kommit, då kanske han känner sig avvisad. Men det är ju ett tag kvar och han kanske föredrar sin egen säng igen vid den tiden. Mys på.

 • Zoe
  3 september, 2013 at 11:00

  Papporna ser ju barnen som ett hinder där i sängen för ofta lägger de sig mitt i mellan och då blir det svårt för pappan att förföra den sovande mamman mitt i natten! 🙂

  Mammorna vill inte ha sex när barnet ligger bredvid såklart och om man låter barnet sova varje natt – ja, då ser pappan hur sexet flyger ut genom fönstret för att aldrig komma tillbaka.

  Jag tycker synd om papporna. Jobbigt att bli utputtad sådär.
  Man ser ju inga björnmammor, lejonmammor, chimpans-katt-hund-mus-elefant-älgmammor som puttar ut sin unge på natten 10 meter bort för att en kåt hane ska få dens plats, eller hur?
  Det är onaturligt.
  Hanarna får gå och sexa någon annanstans så ungarna får mamman för sig själv. Alternativt, dela! Gud vilka problem folk har med sina instinkter ha ha

 • J
  3 september, 2013 at 11:02

  Min son sa en gång ”mamma, varför sover du och pappa tillsammans och jag som är ett litet barn sover helt själv…”
  Nu ville han inte sova med oss (han får det så mycket han vill) men spekulerade ändå över detta.

 • sandra
  3 september, 2013 at 11:02

  bullshit

 • Malin
  3 september, 2013 at 11:26

  En barnpsykolog sa en gång ”Det man själv inte ser som ett problem behöver man inte ändra. Det är när man störs av det ex inte får sova på natten som man ska fundera ut någon förändring” (nåt i den stilen). Tycker det var väldigt klokt. Sen kan man faktiskt hitta andra alternativ än att porta barnet ur rummet bara för att man ev inte vill ha barnet i sängen. Vi har lagt en madrass nedanför vår säng som vi lyfter ner vår dotter i när hon somnat, vilket hon får göra bredvid oss. Vaknar hon och funderar på nåt behöver hon inte känna sig ensam om de är ett barn som inte vill vara själv på natten. Barnpsykologen sa också att barn tids nog själv väljer sitt eget rum. Så sånt där ordnar sig oftast på nåt bra vis =)

 • Maja
  3 september, 2013 at 11:30

  kanske liite fel fokus på vad man själv vill…men men, barn har fått komma å mysa- alla fyra- på morgonen.
  Inga barn i min säng då jag ska sova, följt dem tillbaks och legat hos dem en stund tills de somnat.

  Min säng har varit ytterst privat, men som sagt- myspys på morgnarna helt OK.

 • Katrin och Bingo låter Ringo sova i deras säng… | Best Gossips @ Spotlife
  3 september, 2013 at 11:39

  […] BILDLÄNK 1 Gilla | Det här inlägget postades i bingo, Katrin Z av swedishblogmafia. Bokmärk permalänken. […]

 • Swedish blog mafia
  3 september, 2013 at 11:40

  Skvallerblogg skriver att det är dumt och äckligt att Kantrine och Bingo låter Ringo sova med dom!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/katrin-och-bingo-later-ringo-sova-i-deras-sang/

 • Anonym
  3 september, 2013 at 12:08

  Ställ in hans säng bredvid er !

 • veronica
  3 september, 2013 at 12:12

  Vi sov hos mamma på veckorna då pappa var borta och vi alla är trygga vuxna . Nu med första barnet så kommer jag absolut låta honom sova i vår säng. Hud mot hud leder till utsöndring av ”må bra ” hormon för alla 🙂 och barn är dem ju så kort stund …

 • Mia
  3 september, 2013 at 12:40

  Han har kanske extra behov av trygghet just nu – det är inget som man som förälder alltid kan veta. Mina barn sover hos oss ibland men sen är de tillbaka i sin egen säng ingen. Låt honom sova hos er. Han kan ju sova i egen säng och kommer såklart bara när han behöver lite närhet. Till skillnad från de barn som alltid sover hos sina föräldrar och inte vet något annat.

 • Linda
  3 september, 2013 at 14:30

  Dessa korrekta pretto – morsor som absoluuuut inte låter sina barn sova i deras säng, för dom ska minsann sova duktig i sin egen säng.. Det är oxå dessa morsor som sedan gnäller när deras män är bortrest en natt och det är ju sååååå jobbigt att sova själv..

 • Zolo
  3 september, 2013 at 15:03

  Tycker det är roligt att många kör med det svaret. Ärligt talat, hur många tror du pratar om det? Jag vet både en 9-åring som inte kan sova själv en natt och en 15-åring som vill sova med mamma (OBS inte samma familj). Så jo det finns men kanske ingen föräldrarna vill tala om.

 • Emelie
  3 september, 2013 at 16:08

  Haha Amen!!

 • Anki
  3 september, 2013 at 17:42

  Klockrent!
  Vet flera familjer som har ungarna i sin säng som är mellan 10-13 år. Helt sjukt enligt mig, stressade ungar som inte klarar av att sova i sin egen säng, HUA! Gulligt? Nej.

 • Oo.
  3 september, 2013 at 19:52

  Sara…du kommer tids nog förstå…. 😉

 • Oo.
  3 september, 2013 at 20:05

  Är inte barn ytterst privata? Men men…

 • Maja
  3 september, 2013 at 23:08

  LÄTTLÄST; egen för EGET behov.

  =)

 • Maja
  3 september, 2013 at 23:09

  Håller med, men om man som mamma ligger som en elvisp i sängen är det inte särskilt bekvämt för barn att dela den.

 • Åse Molin
  4 september, 2013 at 08:16

  Nu blire väl ramaskri på präktmamas med rutiner from hell, men… Jag har 4 kidz mellan 21 och 7. Alla har sovit hos oss till 3-5 år när de själv tyckte att det blev för trångt , hahaha, minstingen sover fortfarande hos oss, det är mysigt men fyfaan va trångt och jävligt. Nu börjar hon säga själv att hon vill sova i sin egen säng. Dock är det sista barnet och jag vet att det snart är slutt på myset och då kommer man sakna det så det gör ont.. Så jag brukar övertala henne att somna hos oss.. Åhh det är så härligt att få ligga och höra deras andning och veta att dom är trygga. Sen vips vaknar man på natten asförbannad med damp för att dom snurrar och sparkas!! :-))

 • Nixi
  4 september, 2013 at 14:50

  Ok, men jag har inte hört talas om det. Vad tror du att det beror på att en 9-åring inte kan sova själv. Kan det komma ifrån att man tillåtit barnet sova hos föräldrarna och inte ”jobbat” med att få barnet att sova själv?

 • Nixi
  4 september, 2013 at 14:53

  Och att 10-13 åringar sover hos föräldrarna tycker inte jag heller är gulligt….inte ett dugg. Och skulle orsaken vara att dom inte kan sova själva pga stress så är det väldigt oroande och kommer säkert från något annat än att föräldrarna tillåtit barnet sova hos dom ”för länge”
  Varje familj bör kunna bedömma själva….hoppas man i alla fall. Kul med debatt i ämnet i alla fall.