Okategoriserade

Brödmixen!

Katrins Snapshots

Ja men alltså går jag in för något blir jag som galen. Nu kommer jag att hålla på tills jag uppdaterat hela matschema så håll koll på det i min blogg. Gjorde precis pesto från min bok ”Sött och annat gott” och helvete så gott. Jag och Falke har ätit den med sked så det ska bli spännande att se vad killarna tycker. Tänker att vi ska äta den med nudlar och grönsaker ikväll. Alltså, jag kommer att pilla lite med maten trots att jag lagt ut schema till er. Sån är jag! Älskar att laga mat. Och peston tog fem minuter att göra också. Så kul! Next up blir kakor från boken. American coocies sidan 52. Det var många år sen sist jag bakade dem. Nu är jag on fire. @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Irene
  10 januari, 2018 at 15:58

  Jättesnygg blus och grym kropp!

 • Susanna
  10 januari, 2018 at 16:36

  Vilken otroligt fin bild!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Anna-Karin
  10 januari, 2018 at 18:00

  Vad snygg o fräsch du är, ska nog testa din mat ☺️

 • Carolina
  10 januari, 2018 at 19:41

  Du är bäst katten!

 • Anna
  11 januari, 2018 at 06:31

  Varifrån kommer blusen?!!?!?

 • Pretty Home Blog - Inrednings- och livsstilsblogg
  11 januari, 2018 at 09:26

  Låter väldigt gott. Den måste jag testa!

 • Reductil4you
  11 januari, 2018 at 22:37

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]