Okategoriserade

Mitt veckoschema mån-ons

Jag är en hetsig person och tänker att flera av er också är det. Därför delar jag med mig av de första tre dagarna som är klara. Så att ni får god tid på er att inhandla det som behövs helt enkelt!

Ställ gärna era frågor så ska jag svara. Det är viktigt att allt är klart och tydligt.

Måndag mål 1: Knäckemacka med en halv mosad avokado och ett ägg.

Måndag mål 2: Torsk panerad i pofiber och vispat ägg, kokt broccoli, remouladsås (jag kör vegansk a la eco)

Tisdag mål 1: Paj (ni ska få recept) Finns i min bok ”Sött och annat gott”. Men byt ut grädde mot kokosgrädde. Och skippa osten den behövs inte.

Tisdag mål 2: Ekologiska kycklinglårfiléer (köp frysta!), stekta i kokosolja utan smak och grillkrydda. Strimlad isbergssallad, skivad avokado, strimlad rödlök och en massa citron.

Onsdag mål 1: Ett halv kex tomat och lök med cream cheese (jag kör vegansk), en liten burk kokosyoghurt alt en dl om ni köper stor burk, 1/2 dl musli chunky och lite färska blåbär på toppen.

Onsdag mål 2: Blandade wokade grönsaker, kokosolja, grillkrydda, kokosmjölk. Shiratakinudlar. Eller vilka nudlar ni vill! De som är gjorda på sötpotatis är goda också. Ingen gluten bara.

Här har ni färdigt paket att köpa från Cleaneating.se KLICKA HÄR!

Resten av veckan kommer senare.

Nu kör vi hörrni GUD så kul!

Katrins Snapshots

Ni ska inte tro att jag ligger på latsidan jag kämpar på med att göra ett nytt fräscht veckoschema till er. Jag tänker att vi kickar igång på allvar på måndag vad tror ni?! Jag kommer inte att ta betalt för något men jag kommer att inkludera en del produkter från mitt sortiment och det för att det är så jag tycker att man ska äta såklart. Så om det är någon som vill förbereda sig inför starten på måndag så kommer här en lista på saker ett inhandla. Chokladen på bilden är nödproviant som jag alltid har i frys/kyl. Jag gjorde tre varianter på mörk choklad, vit och salted caramel. Med facit i hand kan jag säga att salted caramel är överlägset godast. Enkelt recept: 1/2 dl kallpressad kokosolja som smälts i kastrull med en chokladkaka salted caramel. Sen i formar och stelnar i kyl/frys. Tar tio minuter att göra och smakar himmel. Ok, här kommer vad som bör inhandlas från vår webbshop: kallpressad kokosolja, chokladkakor efter smak. Knäckebröd, kex med tomat och lök. Kokosolja utan smak, grillkrydda, müsli. Jag har satt ihop allt i ett paket så bara att klicka hem. 499 kr är totalsumman och så lite frakt också.

You Might Also Like

 • Gabriella
  9 januari, 2018 at 10:48

  Hej Katrin!
  Jag har pendlat upp och ner i vikt i många år.
  Då jag bestämt mig för att ta tag i vikten och kosten har jag Alltid använt mig utan din bok Dags att bli smal. Helt fantastisk bok som alltid sporrar mig. Och jag har alltid tappat minst 20kg med hjälp av din bok.
  Nu har jag varit gravid för andra gångne och har Jäätte svårt att komma igång igen. Och lagg på mig massa kilon igen. Ska du börja med ett kost schema på måndag? Och är det då två måltid per dag som gäller?
  Jag behöver hjälp igen för Att komma igång. Tack för att du är du och all hjälp jag har fått hittills. / Gabriella

 • Kristina
  9 januari, 2018 at 10:53

  Knäckemacka, första målet, en hel rondell eller halv?
  Kokosyoggi??

 • Hanna
  9 januari, 2018 at 11:19

  Hej! Jag och min sambo behöver gå ner i vikt nu efter första barnet är fött så jag tänkte att vi kör på detta! Har lite frågor 🙂
  Är det 2 mål per dag man äter? Äter du inget mer än så eller räcker detta under hela dagen?

  Undrar också om det är samma för Killar som för tjejer hur mycket dom ska äta? Hade detta funkat för min sambo också att stå sig på under dagen på dessa två mål ,eller ska han äta lite mer?
  Tänker att han behöver ju äta lite mer än mig annars för att bli mätt och orka med dagen.

  Kanske är riktigt dumma frågor men lika bra att fråga så vi kan gå all in nu och bli av med dessa extra kilon ??

 • Madde
  9 januari, 2018 at 11:50

  Tack Katrin! Jag är på! Nu jävlar är det dags att bli smal.

 • Ewa
  9 januari, 2018 at 11:54

  Hej Katrin
  Tack för att du delar med dig.
  En fråga äter du bara 2 mål/dag inga mellanmål ?
  Kram Ewa

 • Lovisa
  9 januari, 2018 at 12:41

  Nu jävlar du Katrin!!! Vi ses i april i din shop jag och mina 54 kg kommer då och high fivar dig som tack. Nu 59.8 så kan vi INTE ha det!! Tack som fan igen!

 • Silje
  9 januari, 2018 at 14:22

  Hej guru. Ser massa läsare här och på insta som ber om mellanmål. Nix sånt arbetar vi inte med. Jag är fet och vidrig och ska bli smal, stark och frisk. Jag har tagit bort kött, äter mkt grönt och fisk och dragit ner på ost och mejerier – ska mejerier nollas helt? Du kokte quinoa på insta – äter vi det nu? Måttligt eller? Svart ris då, funkar?
  Dricker vi fortf kokosolja i kaffet och drar mellan tänderna på morgonen?
  Tack för att du finns och delar med dig av din visdom. Du är min inspo.

 • Emelie
  9 januari, 2018 at 14:34

  Hej!
  Har du nått bra tips vad man kan äta istället för avokado? Verkar vara typ de BÄSTA, enkelt, snabbt, mättande men jag är ALLERGISK!!!! Blir sååå sjuk om jag får i mig minsta lilla bit (har verkligen provat flera gånger).
  Så, rekommenderar du något annat?
  Emelie

 • Josefine
  9 januari, 2018 at 16:48

  Vilka tider äter du maten??

 • Elin
  9 januari, 2018 at 17:04

  Hej! Jag funderade på hur detta schema fungerar om man önskar att gå ner i vikt? Efter heltidsjobb kombinerat med universitetsstudier har jag gått upp 10 oönskade kilo och tydligen räcker det inte att endast träna lite extra för att gå ner när man uppnått en viss ålder. Skulle så gärna tappa dessa till början på mars. Tränar 4 ggr i veckan, men är det bättre att köra strikt lchf eller fungerar ditt kostschema? Jag läste på er hemsida att cleaneating är en bra fortsättning efter en period med strikt lchf.

  Sedan måste jag bara säga att du tamefan är sjukt bra, älskar det faktum att du vågade starta cleaneating.

 • sandra
  9 januari, 2018 at 19:43

  Tack!! Uppskattar den här typen av inlägg. Du är en förebild 🙂

 • Nadia
  9 januari, 2018 at 20:52

  Hej Katrin! Tack för schemat. En fråga bara. Är det här schemat för dem som vill gå ner i vikt? Jag har som tur inga problem m vikten men känner att jag beh mer energi och äta lite nyttigare. Kan inte gå ner mer i vikt känner jag. Tack på förhand 🙂

 • Jeanette
  10 januari, 2018 at 11:04

  Som tidigare skrivit är det bara två mål per dag och får man dricka kaffe m mjölk i eller borde jag skippa det helt?

 • Linnea
  10 januari, 2018 at 12:53

  Undrar också om tider! När äter du första målet på dagen?

 • Anneli
  10 januari, 2018 at 15:15

  Hejsan
  Undrar med om du kör bara 2 mål om dagen ?
  Skippar du frukost eller kör någon fasta?

  Mvh Anneli