Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har stått i köket i fyra timmar, nu känner jag mig nöjd. Jag håller på att förbereda mig inför måndag då börjar jag träna hårt igen och som jag längtar! Så träning kräver bra mat och med mitt liv måste jag då förbereda mig. Jag har bakat frallor, paj, kycklinggryta och en massa chokladgodis att ha i frysen när mensen närmar sig. Så väldigt bra! @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Susanna
  6 januari, 2018 at 16:59

  mmm ser gott ut! Hoppas det smakar!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Sara
  6 januari, 2018 at 17:08

  Vilken skola rekommenderar du i Stkhlm? Carlssons? Väntar mitt första barn och flyttar till Stockholm. Har förstått att man måste ställa barnen i kö direkt. Kan du och Malin prata om detta i podden? Mvh Sara

 • Reductil4you
  6 januari, 2018 at 20:17

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Ulrika Blomqvist
  6 januari, 2018 at 20:45

  Vad för chokladgodis bakar du? Kram Ulrika

 • biggan
  7 januari, 2018 at 03:36

  Såg på din Insta att du använder DANSK kyckling!!?? Hur kan man stödja den usla djurhållningen i Danmark som får så massiv kritik av djurskyddsorganisationer? Aldrig att jag skulle äta dansk kyckling med antibiotika o annat + risk för campylobacter, multiresistenta bakterier mm . Fy så omedveten du är som konsument – och som dessutom propagerar för hälsosam mat???!!!

 • Kia
  7 januari, 2018 at 08:27

  Ja, det kallar jag verkligen inte clean eating. Gå inte på snacket om att hon skulle leva hälsosamt. Hon lever knappast som hon lär.

 • Josefine
  7 januari, 2018 at 13:06

  Blir super inspirerad!!
  Kan vi fårecept på allt tack!! ??