Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lite sent med jultemat och dålig kontakt med dropboxen gör att den här videon får funka. Ni kanske kan se bort tomteluvan, missen i början, granen, julmuslin och bara fokusera på att vi ska ha ett grymt hälsosamt år? Det vore sjyste med lite överseende. Det jag egentligen vill säga är att vi har ett väldigt bra startpaket till rabatterat pris @cleaneating.se . Så köp det och fortsätt sen att hålla bra kost och träna lagom det här året. Prova! Ni kommer inte att ångra er för ni kommer att må så mycket bättre! Länk i min profil.

You Might Also Like

 • Anna
  2 januari, 2018 at 15:05

  Innan ni sponsrar denna människas lyxliv genom att köpa henne produkter tycker jag att ni ska läsa detta inlägg som hon skrivit: http://magdalenagraaf.se/tjaaaaa/

 • Mia
  2 januari, 2018 at 15:23

  En riktigt vidrig nyrik äckelkärring. För att använda hennes eget uttryck: Jag vill spy i hennes ansikte! Skulle inte få för mig att köpa hennes överprisade polackprodukter.

 • Danne
  2 januari, 2018 at 15:26

  Hon verkar varit på fyllan när hon skrev. En normal människa uttrycker sig inte på det viset. Tycker hjärtligt synd om hennes söner – vilken morsa! Farsorna har iaf vett att hålla käften. Sen kan man ju undra varför dom inlåtit sig med en sån billig brud

 • Nesrin
  3 januari, 2018 at 22:57

  Allt är så dyrt, man vill äta rent och köpa allt detta men det blir svårt att fylla skåpen när allt kostar så mycket. Varför har du så dyra priser? Varför kan inte vanligt folk köpa det du erbjuder? Varför kan bara rika människor köpa av dig? Sätt normala priser så vi också kan köpa. Jag tycker om dig i övrigt och har följt din blogg och din resa sedan Ringo var i din mage. Du är grym. Fortsätt vara du för du är så himla bra. Kärlek till dig ich dina söta ungar.

 • Nesrin
  3 januari, 2018 at 22:58

  Allt är så dyrt, man vill äta rent och köpa allt detta men det blir svårt att fylla skåpen när allt kostar så mycket. Varför har du så dyra priser? Varför kan inte vanligt folk köpa det du erbjuder? Varför kan bara rika människor köpa av dig? Sätt normala priser så vi också kan köpa. Jag tycker om dig i övrigt och har följt din blogg och din resa sedan Ringo var i din mage. Du är grym. Fortsätt vara du för du är så himla bra. Kärlek till dig och dina söta ungar.

 • Ann Elisabeth
  4 januari, 2018 at 10:49

  Nesrin det finns jättebra, enkla billiga recept att göra tex eget fröknäcke och müsli. Bara googla. Jag förstår att hon har de priser hon har, tror ingen vill lägga ner allt det arbetet för att sedan skänka bort produkterna till bättre behövande. Det är inte i en sådan värld vi lever i och ingen egenföretagare kan tjäna pengar med för låga priser. Hon har ju anställda som antagligen inte jobbar helt gratis plus alla omkostnader som tillkommer sen kostar de ingredienser hon har i sina produkter mer än tex en havregrynsbaserad müsli. Fast ju fler som köper desto mer kan ju priset gå ner och vill minnas att när hon först lanserade sina produkter så var de bra mycket dyrare men att göra själv är såklart billigast och minst lika gott ?

 • Reductil4you
  4 januari, 2018 at 20:20

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • j
  5 januari, 2018 at 12:35

  JA! Vad bra du skriver ”Nesrin”,
  Tänk på att ”clean eating” egentligen bara handlar om att laga mat med råvaror, köper du och tillagar det så är det ”clean eating”. har du problem med att tillaga, saknar recept: googla och tillaga!

 • j
  5 januari, 2018 at 12:36

  Sorry, menade ju Ann Elisabeth!

 • Ann Elisabeth
  5 januari, 2018 at 18:37

  Ja men precis så är det ju j. Bra, naturliga och ”rena” livsmedel utan onödiga tillsatser. Riktig mat. Inga konstigheter ? Och ett oändligt fritt utbud av information och gratis recept ? ?