Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Herregud vilken nyårsafton vi haft. Nu ligger jag så nöjd på terassen med alla mina små pojkar sovandes i rummet. De stora killarna skulle ”göra” Khao Lak jag är så lycklig här. Men det har hänt mycket här idag. Eftersom jag är en röd person har jag gjort mer idag än resten av hela semestern. Viktigt att suga musten ur den sista dagen. Allt skulle jag klämma in. Två timmars egentid då jag läste bok på terassen, sen mata och leka med barnen vid poolen en timme, räddade livet på en liten kille som höll på att drunkna i poolen (kommer behöva terapi för att bearbeta det men det är en annan historia), massage en timme på stranden med syrran, tennis en timme med tränare, lämna in killarna på Bamseklubben, hämta tvätten, manikyr, chilla på rummet med Alex, nyårsmiddag, tända lyktor och skjuta upp i himmelen. Rambo önskade sig en leksak jag att mina barn ska hållas borta från faror. Sen firade jag och Alex tolvslaget på terassen med bubbel och kärlek så de små fick sova. Falke blev vettskrämd av fyrverkerierna så vi gick till rummet. Nu ligger jag här. Nöjd. Så väldigt nöjd och redo för 2018. Bästa året! PS. På bilden bygger Alex lego med Rambo mitt under middagen. Sånt man gör med barn på nyårssupé.

You Might Also Like

 • j
  31 december, 2017 at 19:45

  GOTT NYTT ÅR! till dig Katrin och hela familjen!
  Ja, det där med fyrverkerier alltså, hoppas det får ett slut snart och för alltid, inte bra för någon.
  Du skrev att Falke blev vettskrämd så att ni blev tvungna att gå inomhus med honom,minns ett nyår, kanske fem år sen, vi var på Gran Canaria. Jag och sonen blev så trötta att det inte gick att hålla sig uppe, så vi somnade vid 22.00 snåret. Vaknade igen strax efter 12-slaget av ett oväsen som inte var av denna världen! ” Är det krig nu mamma? sa sonen och satt upprätt i sängen.
  – Nej älskling, det är bara nyårsafton, om vi somnar om nu igen så är allt som vanligt när vi vaknar igen.
  Det gjorde vi, somnade alltså och vaknade till en helt tyst nyårsdag..

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33
  31 december, 2017 at 20:30

  Gott nytt år ??
  Kram

 • Reductil4you
  1 januari, 2018 at 18:00

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]