Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag och Nova blev väldigt glada när vi fick ta en bild med en munk. Världens bästa Nova vilken fantastik människa vilken lycka att jag får ha henne i mitt liv @erikaheizinger . Jag ska säga att det var med skräckblandad förtjusning som jag observerade det här templet. Härligt liv de har men när jag såg en munk sitta och meditera i ett litet hus och sen fick veta att han gör det i fyramånaders intervall greps jag panik. Snacka om goals. Meditera i fyra månader. Ingen mobil, inget internet. Ingen Netflix, ingen stress. Jag hade inte fixat det. Kanske en dag men jag är långt från den dagen än. Kanske en dag. Observera avståndet mellan mig och munken. Man får aldrig röra vid en munk. Jag vet inte varför men det är jätteviktigt. Han hoppade från mig när jag närmade mig. Men bild fick vi gärna ta. Vi lämnade en del cash till de här munkarna kan man säga. Man ville liksom göra det. Fina munkar.

You Might Also Like