Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Allt är bra. Verkligen bra. Men. Falke har sina fyra framtänder som pressar ut samtidigt och jag har dundermens. Sån förskräcklig mensvärk i kombination med lillgubbens gnäll om natten kan ju driva en till vansinne. Tur att jag har bra piller som räddar mig om dagen i alla fall. Och tur att vi är fyra vuxna så man kan få ligga och tycka synd om sig själv i fred lite grann. Hatar mensen. Jävla mensen. Två jobbiga dygn blir det nu. Så jobbiga som de nu kan bli under en palm i solen. En papaya coconut. Å en dag i solen… @bingorimer visade mig just porträtt-funktionen så där av den fina bilden på min stora duktiga förståndiga snälla gulliga glada Ringo.

You Might Also Like

 • Sanna
  28 december, 2017 at 10:22

  Har du kollat om du har endometrios?
  Min endometrios värk har lindrats med mini-piller, plus att jag slipper blödning.

 • Reductil4you
  29 december, 2017 at 05:07

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]