Okategoriserade

Nextory

Katrins Snapshots

Samarbete/ Jag vill tipsa er om en ny grym funktion som @nextory har i sin app. Nämligen bilderböcker med uppläsning. Barnen ser bilder och lyssnar på boken samtidigt. Det finns böcker för alla åldrar så alla killar kan titta var för sig men även tillsammans. Jag tycker att det är väldigt mysigt att höra en saga till skillnad från hetsiga youtube-klipp och i ärlighetens namn är det skönt att få lite avlastning i sagoläsandet. Prova ni med! Just nu får ni en hel månad gratis om ni använder koden: Katrinz

 

Och när killarna har somnat lyssnar jag på bok, just nu lyssnar jag på ”Omgiven av idioter” som är grymt bra. Ni måste läsa/lyssna på den. Jag är en klarröd person. Bingo är gul. Alex är blå. Syrran är grön. Vad är du?

Här hittar ni appen!

You Might Also Like

 • Sissi
  27 december, 2017 at 20:29

  Orkar Alex med Bingo då. Blå går inte så bra ihop med gul. Är själv ihop med en blå innan jag läste boken trodde jag ibland att han hade aspberger när dom där blåa starka dragen kommer fram.

 • MariaZ
  27 december, 2017 at 23:36

  Jag är det som kallas för navet – mitten som anpassar sig så det alltid blir synk i en grupp. Men mer grön och gul, än blå och röd. Är en hidden red dock, haha. Taktiker.

 • Lovisa Berglund
  28 december, 2017 at 05:02

  Gul! Med inslag av röd, en blandning av dig och Bingo haha makes sense faktiskt ni skulle kunna varit mina päron!

 • anonym
  28 december, 2017 at 15:21

  Du ska nog kolla Rambos syn !

 • Susanne
  29 december, 2017 at 18:55

  Jag är en 50/50-blandning av röd och blå.