Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Är ni emot fillers? Vet ni ens vad fillers är? Jag visste inte förrän för bara några veckor sen. I min värld var fillers sånt som gjorde att tjejer så helt svullna och deformerade ut i ansiktet. Jag trodde att fillers var sånt som gjorde att tjejer går runt med anknäbb och ser uppsvällda ut. Det är ju helt fel. Fillers syns bara om det är gjort av en oproffsig doktor eller om patienten insisterat på att spruta in alldeles för mycket. För några veckor sen tog jag till slut mitt förnuft till fånga och gick till min gamla vän Dikea. Hon har länge sagt att jag ska komma men jag har varit övertygad om att hudvård är hudvård. Så länge den är dyr är den bra. Dikea gjorde en scan på mitt ansikte sen gav hon mig en massa små flaskor. ”Gör som det står på pappret”, sa hon. Sen åkte jag till Tokyo. Redan efter 24 timmar skickade jag ett sms till Dikea. ”Skämtar du? Vad är det i de här flaskorna?”, skrev jag. Jag SÅG hur min hud stramades åt och blev slätare för varje dag som gick. Så fort jag kom tillbaka till Sverige rusade jag till henne. ”Ok, du har övertygat mig. Jag gör allt du säger, vad ska jag göra?” ”Du ska använda de här produkterna och så ska du fylla ut ditt ansikte pyttelite hos vår Doktor”, sa hon. Jag gjorde det. Livrädd var jag, men jag litade helt på Dikea. Jag har alltså sen några veckor tillbaka fillers under ögonen, i kindbenen och jag vet inte var mer för jag blundade såklart hela behandlingen. Som inte gjorde ont alls men jag är rädd för sprutor så vill inte se dem. ”Klart du behöver fylla ut pyttelite, du har ju fött tre barn”, sa den fantastiska doktorn. Så vill ni få fram det bästa möjliga i ert ansikte och vara säkra på att det inte kommer att synas utan ni kommer bara se ”smashing” ut. Gå till mina vänner. De heter Doktor K och ligger på Birkagatan 20 i Stockholm. Det är värt att resa lång väg dit kan jag lova. Produkterna jag nu använder heter Skin Ceuticlas. Någon som hört talas om dem? Magiska flaskor med massa fukt. Härliga krämer som tydligt visar resultat. Numret till salongen är: 08-889241. Vet inte om de har öppet i mellandagarna. Då har jag delat med mig!

You Might Also Like

 • Ewa
  27 december, 2017 at 12:55

  Det var den sämsta reklam de kunde fått. Jag är nöjd med mitt ansikte med rena drag och mejslad näsa.

 • mia
  27 december, 2017 at 21:57

  Och jag är nöjd med mina rynkor och bristningar. Det kanske låter konstigt men jag tycker inte det gör något att det syns att jag levt ganska många år vid det här laget. Det finns annat att lägga pengar och tid på. En babyrumpa i fejset, nej tack!

 • Josefine
  28 december, 2017 at 08:47

  Dom där krämerna vill jag också prova!
  Knäpp gärna bild på vilka du har ?

 • Reductil4you
  29 december, 2017 at 05:08

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]