Okategoriserade

Hair serum

 

I samarbete med MayBeauty//Det är skönt att lämna vinterrusket ett tag och komma bort och bara njuta, men något jag inte lämnat hemma är mitt Moroccan Miracle Hair Serum från MayBeauty. Det packar jag alltid med när jag reser. Speciellt på solsemester när håret kan bli torrt av solen och trassligt av saltvattnet. Även kylan hemma i sverige gör att håret blir sprött och torrt.Jag använder håroljan ofta och på solsemester blir det så gott som varje dag, den ger verkligen en skön känsla av lent och lättskött hår. I filmen kan ni se hur lätt man använder oljan. Jag pumpar ut några droppar och kramar in i handdukstorkat hår och sen fönar jag. Det är enkelt och det blir en otrolig skillnad!

Just nu får ni 30% rabatt på den här oljan. Ta chansen, ni kommer inte att ångra er. Använd koden:kzhairserum på maybeauty.se eller

köp här!

You Might Also Like

 • Susanna
  27 december, 2017 at 11:33

  Det kan jag behöva till mitt torra hår! Hoppas den är bra och fungerar!
  kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • smilla
  29 december, 2017 at 04:05

  Säker på att den inte innehåller någon av ;Cyclotetrasiloxane (D4), Cyclopentasiloxane (D5), Cyclohexasiloxane (D6)?