Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Oj oj nu får han sig en otrolig födelsedag. Hångel under ett vattenfall, museumbesök, moppetur, beachclub-häng med @bingorimer och snart middag på stranden. Ganska så perfekt födelsedag om jag får tycka till!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  25 december, 2017 at 21:29

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • A
  27 december, 2017 at 10:01

  Så fint! Gratulerar!
  Jag skulle vilja träffa Bingo. Inte min stil att skriva såhär men vaffan. Jag gillar så himla mycket att ni umgås och är civiliserade, roliga, tänkande, kännande och fina vuxna, inte minst för alla era barn. För mig säger det typ det mest nödvändiga om människor. Bra folk. I like. Tycker därtill att B är rolig, begåvad och ser bra ut ?
  Jag är en klok, söt, kreativ och väldigt snäll tjej, snart 36 år. Ensamstående sedan många år, självständig, medveten, välutbildad, älskar djur och natur. Känns lite konstigt att skriva här men finns inte en chans att jag skulle signa upp för dejtingapp eller sånt, jag vet inte hur det funkar och det känns för knepigt, hellre själv än att jag provar det (minns att du för ett tag sen länkade till en sån men jag kommer inte gå den vägen). Men han kan få maila mig om han vill. Känner mig otroligt modig just nu ?
  Ha en fortsatt härlig resa och tack för en fin blogg!