Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bästa semestern jag önskar att jag kunde råda er alla att åka hit men ärligt talat. Det kostar en förmögenhet att åka hit men det är värt varenda ihopjobbad krona så fan börja spara. Om ni kan. Bästa stället har vi här. Det är fantastiskt. Personalen är fantastik. Aktiviteterna är grymma. Det är knäpptyst och folktomt. Hela tiden. Maten är inte bra, men restaurangerna på stranden är väldigt bra och svinbilliga. Ligger på vår terass och lyssnar på ”Mitt i livet”. Malin säger ”Du ligger under en palm, sippar på en pina colada med pad thai mellan tänderna”, och @malingramer det är PRECIS vad jag gör. De andra är på stranden jag tog Falke-passet. Han slaggar jag chillar. Han älskar att vara här. Föll in i sitt schema efter första natten så inatt sov han hela natten det gjorde inte jag. Låg klarvaken 01.20-03.30 så förhör mig gärna på instagram vet exakt vad alla gör i jul. Podden är så bra Malin vi passar verkligen bra ihop! Nyårslöfte: Livepodd. Just det kubbade idag. Det var så länge sen det var underbart! Om tre timmar har vi tennislärare. Det kostar inget med privatlärare det är fan en lyx vi utnyttjar. Nova kör privatlektion i thai boxning på stranden as we speak. A men allt är perfekt. Lätt! #falkeklingstedt

You Might Also Like

  • Mia
    22 december, 2017 at 17:33

    Podden är SKITDÅLIG! Ni pladdrar som gamla hönor. Att du sen tycker den är bra är kanske inte konstigt eftersom du inte har någon som helst självinsikt.

  • Nina
    22 december, 2017 at 19:17

    Åh, en jättefin bild fylld av ömhet och kärlek och en Falke som inte garvar utan är uppfylld av stundens allvar (eller snarare mammas kram).