Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

@philiplailani jag saknar dig redan men fan vi gjorde bra ändå. Packar och hittar min gamla bikini. Vågar jag prova den? Tänker jag… jag vågar. Jag ser mig i spegeln och känner mig både böjd och glad över vad jag ser. Jag ser bra ut! Jag kan glida runt i Thailand med mina tre små pojkar utan att dra på mig tunikan för minsta steg. Men gud så peppad jag är nu över att förvandla den här mammakroppen till JenniferAnistonkroppen 2018. Inte för att jag inte älskar den utan för att det är så jävla kul att träna och se resultat. Det blir väldigt kul! Nu byter jag bikini mot festkläderna och kommer för att fira dig min älskade @sippanhagerman #älskarmammakroppen

You Might Also Like

 • Ulle
  16 december, 2017 at 19:07

  Snyggt jobbat alltså – du är grym ?? Tränar du någon gång på gym utan pt?

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33
  16 december, 2017 at 19:30

  Jäklar vad fin du är ??

 • Mia
  16 december, 2017 at 21:37

  Hur har dina ärr efter kejsarsnitten blivit, syns de inte alls när du har bikini eller buktar det ut? Det gör mitt tyvärr…

 • Mia
  16 december, 2017 at 22:25

  Snygg kropp! Vad väger du?

 • Ewa
  18 december, 2017 at 11:13

  Bra kämpat! Strålande form är du i!
  Fin bikini dessutom, men du solar väl topless där eller?

 • Elsa
  23 december, 2017 at 18:29

  Du har snyggare kropp än jag som inte fött ett enda barn. Snacka om att man får lite panik! 🙂