Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Iphone X är som en robot. Jag ligger och svarar på mejl i sängen, kollar tv, ska snart sova. Plötsligt studsar den här videon upp och jag tänker genast att det måste vara meningen att jag ska dela med mig. Man blir glad av den här filmen och jag vill att ni ska dela min glädje! En annan sak. Jag bloggar på magdalenagraaf.se i helgen. Hon har gett mig förtroendet jag tog det. En sista sak. I helgen måste ni köpa era @cleaneating.se produkter till julbordet för sen blir det för sent. Jag tycker att ni ska beställa knäckebröd, pepparkaksmusli (kampanjpris), proteinbröd och göra frallor under julhelgen, kallpressad kokosolja och mörk choklad så ni kan göra egen ischoklad och jordgubb/yoghurt-chokladen så ni har att snaska på julafton. Det hade jag gjort om jag var er! Men handla nu för det blir mer och mer att göra så för att du säkert ska få ditt paket till jul handla nu! Godnatt.

You Might Also Like

 • Nina
  15 december, 2017 at 23:35

  En riktigt trevlig film som fick mig att le stort och Ringo är verkligen en storebror på riktigt, så himla omtänksam och gullig mot de mindre bröderna. Superhärliga barn.

 • Reductil4you
  16 december, 2017 at 00:14

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]