Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag är så jävla irriterad kan inte alls begripa hur jag kunnat bli så påverkad av en kommentar jag har nog aldrig blivit påverkad av en kommentar den här jävla kommentaren har jag stört mig på hela dagen och känner att jag fortfarande inte kan släppa den. Vad hon sa? Att jag har det stökigt hemma. Att jag jämt tjatar om att jag vill ha det städat och iordningställt men att på alla bilder och filmer är det en jävla röra. Det långa arga svaret får ni i podden den 4 januari a ja vet skitdåligt men det korta svaret ska hon få här. Så här ser det ut varje kväll när jag går och lägger mig. Ja, det är blommor och ljus, växter och annat men det är fan hemtrevligt och allt står på sin plats. Livet tillåter mig tyvärr inte att alltid ha det så här hemma men jag njuter otroligt de stunder jag får ha det så här. Jävla störigt att jag skulle bli så sur över det här mejlet men jag känner liksom HON SKULLE SE MITT TEMPO och mitt motstånd. Fan att jag låter henne komma åt mig så här det är för jävligt. PS. Tack Maybeauty för fantastiska blommor, blommor är det bästa jag vet. Ska inte glömma att ta med håroljan till Thailand. Bästa oljan!

You Might Also Like

 • Linp
  12 december, 2017 at 21:43

  Hon måste va ding! Du har det väl inte stökigt., hon kan inte ja sett många hem i sitt liv.

 • Ann
  12 december, 2017 at 21:43

  Jag tycker du verkar ha ett jättefint och mysigt hem. Sådana kommentarer bottnar bara i avundsjuka.

 • Ann-Charlotte
  13 december, 2017 at 09:56

  Tycker du är en så skön person. Ärlig o rättfram o tydlig. Typiskt att just sådana kommentarer fastnar. Jobbat som Psykoterapeut under många år o bor nära dig i Stockholm, o skulle gärna erbjuda dig hjälp, men bor utomlands flera månader per år tyvärr. Kämpa på Katrin, du är en fighter.

 • Eem
  13 december, 2017 at 10:32

  Älskar kaklet på golvet!

 • G-T
  13 december, 2017 at 20:18

  Vad du än säger – vad du än visar :så finns klicken som bara förstör och inte förstår….. Bry dig inte….

 • Ellie
  13 december, 2017 at 22:57

  Jag bor på en bondgård! Hehe, du skulle sett hur här ser ut ?
  Dont worry, du har det vrålfint ?

 • Anna
  14 december, 2017 at 07:17

  Sluta lägga ut bilder och filmer på dina barn i stunden när de är gulliga eller gör något roligt. Ägna istället lördagsförmiddagen åt att städa och styla en liten del av lägenheten, arrangera barnen där och ta foton som du sedan kan portionera ut på insta under hela veckan. Om du har städhjälp, fota hela hemmet innan barnen får komma in. Spara i en mapp och lägg ut istället för normala vardagsbilder. Prata aldrig om att du har städhjälp, folk blir bara avundsjuka och redo att hugga ner på minsta fel de ser i ditt hem.

 • Fia
  15 december, 2017 at 20:00

  Nej då inte stökigt men du har en otroligt dålig och tacky smak när det gäller inredning o mode!