Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men nu kan jag lika gärna berätta resten av kvällen på mitt glamourösa kändisliv. Städa upp efter pepparkaksbak är ett skämt det tar aldrig slut. Samtidigt som lillen ska nattas, killarna borsta tänderna och läggas. Idag fick de ligga i sängen med padda och telefon så jag kunde få ordning på stöket kan inte leva i stök det är något jag måste jobba på ja vet men är inte där än på långa vägar. Så just som jag är klar med köket är det dags att sjunga ”björnen sover” för killarna. Sitter alltid i ett becksvart rum på puffen och sjunger samtidigt som jag svarar på mejl. ”Mamma jag är törstig pausa”, säger Rambo. Som att jag vore en maskin ha ha. Jag pausar. Fortsätter när han är tillbaka. ”Jag har ont i halsen kan du hämta sprayen” – Ringo. Hämtar sprayen som är i köket. ”Har lite ont i örat” – Ringo. ”Tyst nu och sov”, alla har sin gräns. ”Björnen sover björnen sover björnen sover…” yes de sover. Kommer ut till en knäpptyst lägenhet tar ett djupt andetag räknar till åtta på utandningen precis som terapeuten sagt. Går in i badrummet stirrar på duschen. Orkar inte. Har ett tjusigt möte på stan imorgon måste se fräsch ut. Vill se fräsch ut. Lyfter på armen luktar i armhålan. Inte så farligt ändå måste sova. Går in i köket för att släcka möts av den jävla plåten med bränt socker på. Hur fan ska jag någonsin få den ren igen? Kastar in handduken. Lägger mig i sängen och här ligger jag nu. Måste nu gå upp en halvtimme tidigare imorgon för att hinna duscha och föna håret. Fan. Aja. Bara jag får sova nu och Falke, Ringo och Rambo inte vaknar inatt är jag safe. Om jag bara somnar nu.

You Might Also Like

 • Susanna
  7 december, 2017 at 21:57

  Åh vad jag känner igen det där. Detta värdiga mammaliv.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Anne
  7 december, 2017 at 22:10

  Släng in plåten i diskmaskinen ?

 • Nina
  7 december, 2017 at 23:17

  Sov gott allihop! *fnissar lite åt er äventyrliga dag. Förresten, skriv en barnbok vetja den skulle nog bli riktigt rolig.

 • Smulan
  8 december, 2017 at 08:24

  Ställ den med vatten så vattnet täcker häll på Yes diskmedel. Låt stå en timma. Brända sockret upplöst.