Okategoriserade

Medela

Katrins Snapshots

(I annonssamarbete med @Apoteket) AMNING! Är det okej eller inte, tycker ni, att amma offentligt? För mig är svaret solklart att det är okej. Det känns som att detta är en diskussion som kommer och går då och då och är intresserad att höra hur ni tycker.Jag har dock alltid varit i stort behov av att pumpa ut mjölk när jag ammat. Ibland har jag bara behövt vila så pappan kan mata, ibland har jag velat lämna till mormor så jag kan gå till gymet och träna eller jobba. Jag tycker att man underlättar sitt liv väldigt mycket genom att pumpa ut mjölk och att göra det med medelas bröstpump är mitt bästa tips. Den är enkel att använda, lätt att rengöra och bra med förvaringsmöjligheter av mjölken. Apoteket har just nu en kampanj (enbart online) på bl.a. @Medela_Sverige ‘s bröstpumpar, 20% fram till 31/12.

In på Apotekets Medela-kampanj här!

You Might Also Like

  • Alexandra
    6 december, 2017 at 12:59

    Jag föredrar att göra det själv. Känner att mina tuttar och jag tillhör mig själv och jag vill inte visa upp dem. Vet att folk säger att ingen ska titta och blabla men de syns även om ingen tittat. Så när det finns rum att amma i är det kanon, annars får det bli toaletten för min del om jag är ute. Är jag hemma hos kompisar eller släkten så brukar jag få sovrummet för mig själv. Så har jag valt att ha det och tycker att det fungerar kanon.