Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men va fan ska man säga? Det är två veckor kvar till vi drar till Thailand. Sola, bada, leka, spela tennis, få massage. Tre vuxna, en tonåring, två barn, en bebis. Kan ju inte bli annat än perfekt semester. Jag ser fram mot att spela tennis med Ringo. Se vad han har lärt sig i skolan. På Ringos skola har de aktiviteter på skoltid så när jag hämtar så har han redan spelat tennis, pingis och allt vad han gör. Under de här två veckorna ska jag prestera lika mycket som jag i vanliga fall gör på två månader. Alla påbörjade projekt ska avslutas, julfester, jobbfest, i år bjuder jag mina anställda på spa. Förra året var det show på Wallmans i år blir det spa-dag. Det är en del aktiviteter på dagis/skola också ha ha. Allt ska hinnas med. Var är sommarkläderna? Idag bokade jag chaufför med barnstol i Phuket. Tänk att jag hade kvar hans nummer i min telefon sen vi var där och Rambo var bebis. ”Taxi barnstol Phuket” stod det i min adresslista. Och han svarade! Hade lärt sig bra engelska på fyra år. Han kommer och hämtar oss. Med barnstol och skylt med vårt efternamn. Det var billigare än Tui’s stora charterbuss dessutom. Börjar bra det här med Tui ha ha. Det blir spännande att se hur deras standard är jämfört med Ving. Än så länge är det thai-Tui 1-0. Det blir bra. Allt blir bra hörrni! Inställningen som är det viktiga. Och utandningen. Långa utandningar @magnus_fridh

You Might Also Like

 • Reductil4you
  4 december, 2017 at 21:05

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Jessica
  5 december, 2017 at 08:29

  Härligt ? Vi åker oxå till Phuket fast om 25 dagar

 • Jessica
  5 december, 2017 at 08:29

  20 dagar ska det stå