Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Samarbete/ Jag måste säga att jag tycker att det är ganska kul att Bingo får flest träffar av småbarnsmorsor @goodonessverige . Klart att han får skylla sig själv, han visar ju verkligen vilken fantastisk pappa han är så jag har full förståelse för att målgruppen nappar det hade jag också gjort. Och jag älskar ju barn så absolut Bingo utöka med några kids till i våran stora härliga familj bara hon är bra med mina så är jag glad. Har ni spanat in @goodonessverige ? Den säkra dejtingappen där man måste logga in via sitt BankID. Annars tipsar jag er om den. Men om du läser det här och är en tjej under 30 utan barn. Snälla adda inte Bingo. Orkar inte med nåt tjafs nu när saker och ting är så lugna och sköna. He he. #goodones

You Might Also Like

  • Reductil4you
    4 december, 2017 at 21:06

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]