Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En otroligt smart uppfinning den här vagnen. Man viker ihop den till en handväska och man får ha den som handbagage på flyget. Den funkar från nyfödd till mmmmm fyra max max. Rambo har inte åkt vagn på väldigt länge så nu skänker jag den. Vem blir överlycklig av att få den och varför? Nu kommer snart mina polare ringa ha ha…!

You Might Also Like

 • Helena
  1 december, 2017 at 11:21

  Jag vill jättegärna ha den! Har en tvååring och vår resevagn ramlar snart sönder. Svärfar har cancer och vi ska snart åka dit på besök (utomlands) då vår tvååring inte träffat sin farfar på över 1 år nu pga sjukdomen.

 • Gabriella
  1 december, 2017 at 12:55

  Min dotter har fått diagnosen leukemi.. vi är på sjukhuset 80% av behandlingstiden.. det är långa sträckor att gå på akademiska i Uppsala. Att ha en smidig vagn skulle underlätta ngt enorm för oss.. <3 PS. Några fröknäcke skulle även vara underbart för mamman och pappan som börjar tröttna på sjukhusmat efter 6 veckor på sjukhus 😉

 • Sofia
  1 december, 2017 at 14:54

  Å drömvagnen! Vi kommer ha tre barn under 5 år i januari när vårt tredje mirakel kommer. Denna vagn skulle underlätta enormt i vår kaosiga småbarnstillvaro ????

 • Sanna
  2 december, 2017 at 09:11

  Bara den som har fler barn kommer förstå detta… Köpte en Yo-Yo till den äldsta, hon fick en lillasyster när hon var 1.5 år- som med så mycket annat ärver den lilla från den stora- så även den vagnen för ”du är ju så stor nu, du kan gå”. Hon accepterar men varje gång jag tar vagnen till den lilla ser jag en sorg i hennes blick, en gång sa hon till lillasyster ”jag är ju stor så jag kan gå men idag har jag lite ont- kan du gå dit bort så får jag prova en gång” (5 meter)..
  Har inte råd att köpa en till….

 • Marie Appelgren
  2 december, 2017 at 10:37

  Den skulle bli perfekt för oss!
  Tänker inte skriva några snyfthistorier offentligt, men det finns vill jag lova.
  Vi skulle iallafall bli överlyckliga och det skulle underlätta enormt för oss om vi fick den.

 • Nathalie
  2 december, 2017 at 17:05

  Skulle vara perfekt för oss, en pendlande familj (vi har 6 barn varav 1 gemensamt sen har han två tidigare å jag 3) pendlar mellan Sthlm (där hans barn bor samt där han arbetar) å en mindre stad (där jag och mina barn bor) minst 1 gång i veckan jag studerar och min kille är pappaledig. Jag reser själv med vår minsting på snart 4 mån när jag reser till min hemstad (han kommer några dagar senare när han lämnat sina barn) vi kan inte ha vagnen som vi har med på tåg då det oftast är fullt med folk just sträckan Sthlm – Gävle och ekonomin tillåter inte en ny vagn för tillfället. Kram

 • Jessica
  3 december, 2017 at 07:46

  Åhhh, bästa vagnen! Väntar en lillasyster och vore ju rena lyxen att kunna ha en till henne!

 • Jeanette
  15 december, 2017 at 20:30

  Ja tack gärna!