Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vem vill ha världen bästa bebismatsmaskin? Men snälla skriv inte bara att ni vill ha den jag vill verkligen inte ge den till någon som kan köpa den själv. Jag vill ge mina saker till de som inte kan unna sig inte till snåla jävlar. Så har du en snubbe med fet lön eller en maximal mammapeng och ändå sitter här och är girig så kanske jag förhoppningsvis haffar dig och hänger ut dig. Jag vill gärna att den hämtas idag innan 17 så skriv bara om du kan hämta den idag. Tack! Och skriv gärna varför jag ska välja dig. Okej om en timme väljer jag en sjukt lycklig vinnare älskar den här maskinen. Ni andra kan köpa den @babylandsverige om ni vill.

You Might Also Like

  • Anna
    2 december, 2017 at 02:09

    Vet inte om du skänkt den till någon ännu men om inte , så Skulle jag gärna vilja ge den till min dotter som i dagarna ska föda sitt första barn, en liten tjej, o som definitivt kämpar med ekonomin. Vet att hon skulle bli grymt glad o evigt tacksam..
    Tyvärr bor vi i Sundsvall så jag kan inte hämta den åt henne men jag betalar gärna frakten om du vill göra dig besväret o skicka…