Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har en så otroligt rolig toalettförsäljare jag har nog aldrig varit med om maken! Inte bara säljer han de grymmaste förbränningstoaletterna som är väldigt miljövänliga han är kreativ, rolig, har en fantastisk livsglädje OCH han är bra på att skriva och intervjua. Läs hans intervju han gjorde med mig jag tycker att den är så kul! Och så härligt med folk som gör det bästa möjliga av sin tillvaro, där har ni en person som föregår med gott exempel. Han ser inte surt på andra på bussen, han ler, hjälper till, flyttar åt sidan, reser sig för en äldre dam, ger plats åt en mamma med barnvagn. Erik Roos, du är grym! Ni har den i min profil.

You Might Also Like

 • Erik Roos
  29 november, 2017 at 11:40

  Äsch! 😉

 • Hanna
  29 november, 2017 at 13:05

  Super fin är du !!
  Uppskattar varje inlägg du lägger upp <3
  Ha en fin dag

  wwww.nouw.com/shansi