Okategoriserade

I min dusch

Katrins Snapshots

Man väljer helt efter image skulle jag säga. Shu Uemura ät mitt favoritmärke i hårvård, men om jag ska vara helt ärlig så är de här Dove-produkterna lika bra. Det är säkert stor skillnad i pris men då vet ni. Den där dushkrämen från Bliss är magisk. Alla produkter från Bliss är fantastiska. Och luktar mumma.

You Might Also Like

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  30 augusti, 2013 at 10:39

  har aldrig provat bliss produkter än men funderar på att prova nästa gång det är dags att byta duschserie =)

 • starstruck
  30 augusti, 2013 at 11:24

  Bliss är bra.

 • svalan
  30 augusti, 2013 at 11:32

  Nu har Katrin fått betalt för att göra produktreklam i bloggen igen. Hoppas ingen går på det.

 • Louise
  30 augusti, 2013 at 11:42

  Bliss är sisådär enligt mig. Dermalogica och Body shop gillar jag bäst. Kerastase, Redken och Sebastian för håret.

 • EVA
  30 augusti, 2013 at 12:59

  Dovereklam ser vi ju hos andra bloggare också..

 • starstruck
  30 augusti, 2013 at 13:47

  DN 30 augusti 2013
  magnUS JOHANSSON

  JAN kruth solna

 • Therese
  30 augusti, 2013 at 14:56

  Fattar inte detta med din viktuppgång Katrin. Kan du snälla förklara. Du har gått upp 13-14 kg i vecka 26. Du har tränat och ätit strikt LCHF, inte fuskat mer än ett par gånger. Hur kommer det sig att du har en viktökning som inte alls är normal. Barnet väger ca 800 g och med fostervatten, hinnor och sånt kanske det är 2,5 kg. Hur har du dragit på dig resten? Ja om nu LCHF är så oerhört bra! Jag är i vecka 27 och har gått upp 14 kg. Jag har inte rört mig mer än nödvändigt och har ätit allt jag velat godis varje dag. Nu har jag skärpt mig lite för jag vill inte bli enorm vilket jag blev förra gången. Men frågan är hur kan du som enligt dig själv går på en mirakeldiet gå upp lika mycket som mig som verkligen svullat? Det måste bara betyda att LCHF är rena skiten. Ja för annars kanske din viktuppgång varit 5-7 kg nu. Jag Glädjs åt att inte bli ensam fet men fattar faktiskt inte att du går upp så kopiöst. Ja det är kopiöst. Jag är fet som en gris det står jag för. Vill du förklara eller ska du låtsas som det regnar?

 • Katrin
  30 augusti, 2013 at 15:57

  Fan vad det regnar!

 • Lina
  30 augusti, 2013 at 16:59

  Vänta nu, varför måste K förklara något för dig överhuvudtaget? Hur mycket man går upp i vikt när man är gravin är högst individuellt och ibland kan man inte styra över det själv.

 • Lina
  30 augusti, 2013 at 16:59

  gravid ska det stå

 • Annorlunda Underbara
  30 augusti, 2013 at 22:43

  Har inte provat varken den ena eller den andra produkten…

  http://www.annorlundaunderbara.com/vardag-2/var-villa-ar-till-salu/

 • Cattis
  30 augusti, 2013 at 22:58

  Så du fick också ’prova” nya Dover-produkterna, de som även blondinen Bella bloggade om… 😉

 • Ullis Whitey
  31 augusti, 2013 at 07:55

  Jag vet. ”Varför orka kommentera” men på riktigt nu – det finns två grupper av gravida tjockisar. Man kan va tjock och sen kan man vara tjock med finess. Då har man till skillnad från en arg och butter godis-tjockis en fin utstrålning, härlig karisma, skönt flow och energi till att klara av familj/eget företag/anställda/happenings/höga klackar/träning/hemmet och en blogg besökt av idioter.
  Jag befarar att du tillhör den första gruppen.

 • Theresia
  1 september, 2013 at 02:18

  ÅÅh:-*)* Tusn Tack för tips om Bliss produkter! Har nu beställt dusch soup och body butter! Ska bli underbart och testa! Mumma för själ och kropp och sinnen:::*)
  Och som luktar godis!
  Allt som behövs för en härlig ”Höst-Start” Viva La Vida* * * Olei !!!