Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Helt fantastik brunch @restaurangbardot rekommenderar er verkligen att gå dit! Väldigt god mat och grym meny för barn också. Spana in bacon-steken Laura äter på sista bilden skrattat mycket åt det. Jag unnade mig kaviar med tillbehör kände att jag förtjänar det för tillfället. Att unna mig saker. Unnar mig att den underbara barnflickan från myNanny sover över idag och tar morgonpasset så jag får sova, unnade mig en tröja som jag älskar och har på den första bilden från @culturesverige, ska bli mer generöst och bjuda på taggar och länkar utan betalning också. Livet är alldeles för skört för att man ska hålla på och tramsa. Ska bli mer generös och dela med mig av vad jag kan. Idag kan jag tipsa er om att boka ett bord @restaurangbardot och äta brunch där. Hälsa Helena att jag tipsat er så blir hon glad hon är en ljuvlig tjej. Gillar henne väldigt mycket. Okej okej hej hej! Nu: tekniska museet med tre barn. Livet.

You Might Also Like