Okategoriserade

Bagarenochkocken.se

Katrins Snapshots

Samarbete/ I flera år har jag längtat efter en riktigt bra mixer där jag kan göra släta smoothies. Gjorde alltid det förut men har liksom inte hittat tiden på länge. För mig är det den absolut bästa investeringen och det är väldigt stor skillnad på en ok mixer och på en värsting. Värstingen gör sagolika smoothies så till och med när den är grön ropar killarna ”Mmmmmmmm!”. Så nu är jag igång! Jag har investerat i en ny värsting och jag är het på att använda den flitigt. Så nu kommer i alla fall ingen i min familj att bli förkyld fram till jul det ska jag se till! Barnen fick: spenat (mest), äpple, banan, mango, lite ingefära. Vuxna fick: spenat, grönkål, ingefära, gurkmeja, kokosolja, lime och ett halvt äppleJag är så glad över min nya mixer och längtar till imorgon då det blir nya smaker i kannan. Kolla in @bagarenochkocken de har grymma priser just nu. Rabatter på allt!

Kolla här!

You Might Also Like

  • Carina
    23 november, 2017 at 20:49

    Ni är ju för roliga bingo och du! Men varför blir du inte av med din hosta! Ni gör reklam för ”nät läkare” men dom verkar inte kunna hjälpa dej och din hosta. Sen tänkte jag lite på vad du sa om ”att säga till barn/ ungdomar” att dom börjar bli lite tjocka och att dom ska tänka på vad dom äter. Rätt eller fel jag är kluven… Vist håller med om att många barn/ungdomar är överviktiga idag! Men att säga rakt ut till dom ”att nu börjar du bli tjock och måste tänka på vad du äter” ja,jag är kluven till att säga så. Kanske kan hela familjen börja ära nyttigt och röra på sig,i stället för att säga rakt ut till barnet/ungdomen/ tjej ELLER killen. För det finns killar oxå som lider av ätstörningar! Tänker lite så här… Tänk om Ringo Rambo Falke blir riktiga ”tjockisar” när dom blir lite äldre! Hur gör du då? Ha de gott! Du har bra åsikter oxå och jag gillar dej ( ibland?) men ta nu ett snack med din nät doktor som ni gör reklam för,så du blir av med din hosta???