Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vecka 25. 68 kilo. Toppform. Foto @bingorimer som vanligt. Idag kör jag Sturegallerian 10-13. Vi ses där!

You Might Also Like

 • Anna
  30 augusti, 2013 at 09:48

  Fin bild, söt Ringo.
  Vet ni om det är en kille el tjej i magen?

 • Petras familjeliv - med LCHF och träning
  30 augusti, 2013 at 10:17

  Vilken härlig bild!

 • ML
  30 augusti, 2013 at 11:04

  Härlig bild och härlig tjock mage! Så stor fast du bara är är 25 veckor på väg 🙂

 • Jasmine
  30 augusti, 2013 at 11:54

  Jag är i vecka 32 och väger exakt lika mycket som du gör nu i vecka 25. Vi var lika smala från början, runt 56-57 kg.
  Du har ätit lchf = ”sunt” och jag har struntat i kosten i princip hela vägen och bara ätit det jag känt för samt inte kunnat träna alls på grund av svår foglossning. Detta är min andra graviditet på mycket kort tid. Jag vet inte hur lång du är men jag tippar på att du är snäppet kortare än 165 cm. Jag undrar verkligen Katrin, har du hållit dig till din lchf överhuvudtaget eller har du varit slarvig precis som jag?

 • karin
  30 augusti, 2013 at 11:57

  Är det här din andra graviditet och du fattar fortfarande inte hur individuellt det är med graviditeter och viktuppgång osv? Märkligt…Jag äter LCHF OCH har fuskat mer än vanligt och har gått upp mindre än er båda trots lika startvikt med 5 cm längre. ALLA är olika i sina graviditeter OCH hur kost påverkar oavsett om man är gravid eller inte.

 • Carrie
  30 augusti, 2013 at 12:18

  Precis. Det är helt meningslöst att jämföra sig med någon annan man kan ju knappt jämföra sig med sig själv från en graviditet till en annan. Så oförutsägbart. Jättefin bild.

 • Linda
  30 augusti, 2013 at 12:31

  Omöjligt att jämföra…
  Alla kvinnors graviditeter ser olika ut, både med viktuppgång, foglossningar, etc.

  Första barnet gick jag upp 12-13 kg (startvikt 67 kg, 1,77 cm lång) och var lagom rund. Mådde toppen hela tiden och inte minsta besvär.

  Andra barnet gick jag ”bara” upp 7,5 kg med och åt ändå som en häst. Problem med yrsel och trötthet pga lågt blodtryck.

  Huvudsaken är väl att barnet mår bra. Och givetvis mamman då!

 • Anonym
  30 augusti, 2013 at 15:55

  Det handlar inte bara om maten. Massa annat som spelar in.
  Har du inte hunnit lära dig det? (Smarto)
  Orka bry sig om hon fuskat. Va tusan liksom.

 • Cicci
  30 augusti, 2013 at 18:12

  Ni ser perfekta ut båda två. Vad vet jag, aldrig varit gravid och nu är jag snart 50, väger lagom eller så och äter blandad kost (mycket grönt och fisk). Go girl! Smukt!

 • Cicci
  30 augusti, 2013 at 18:17

  Jag kickar lite extra för den här kladdkakan med jornötter. Kan inte vara fel.
  Girls, jag e snart 50 och väger ca 60, vardags motion, träning med hunden och go grön mat. Frisk luft gör halva arbetet! 😀 Titta inte på vågen, titta inom er hur ni mår. Det är som en spegel, lovar.

 • Jasmine
  30 augusti, 2013 at 19:19

  Men lägg av med uppläxandet era små bittertanter. Jag försöker bara poängtera att Katrin inte lever som hon lär det är hur tydligt som helst. Exakt hur dumma verkar inte ni vara om ni tror att någon annan förutom er förstår att alla är individuella? Skrattretande bittorf*ttor. Naturligtvis beror det på andra orsaker som vätskesamling etc men enligt henne verkar hon må hur bra som helst.

  Om man går upp 5 kg eller 35 är väl upp till var och en även om den senare kanske inte är möjlig om nu lchf är så bra som hon vill få oss att tro. Men självklart finns det kärringar som inte kan läsa ordentligt för att förstå syftet med min kommentar. Så sent som i början av veckan skrev Katrin själv att hon tycker att hennes viktuppgång har spårat ur så jag förstår inte vad ni babblar om.

  Och Karin, grattis vad duuuuuuktig du är 🙂 (klapp klapp på ryggen.) Om du känner att jag inte borde dela med mig om hur mycket jag gått upp undrar jag varför du själv skryter med dina siffror. Lite patetiskt.

  Kort och gått, Katrin har byggt ett litet imperium på lchf och borde visa andra resultat. Lchf my ass.

 • ???
  30 augusti, 2013 at 20:15

  Varför i hela friden skulle man inte kunna träna vid foglossning?? Jag fick tränade och simmade under hela graviditeten just för att jag blev ordinerad det pga svår foglossning!

 • Karriärkvinna
  30 augusti, 2013 at 21:15

  Vilken jättefin bild! Det kommer vara rolig att ha i framtiden…fast ni har säkert en hel del sådana bilder:) Trevlig helg!

 • Lina
  31 augusti, 2013 at 07:05

  Gäsp.

 • Sandra
  31 augusti, 2013 at 07:06

  Du har inte fattat ett smack. Noll koll!!

 • Sandra
  31 augusti, 2013 at 07:10

  Man kan samla på sig vätska och ändå må bra. Kvinnokroppen är olika, så enkelt är det. Det går inte att jämföra vikt vid graviditeter helt enkelt. Och förresten – K får väl göra som hon vill med sin kost. Du lider ju inte av det?

 • Anders
  31 augusti, 2013 at 07:13

  Ehhh… låter som du är mest kärring av alla Jasmine.

 • Camilla
  31 augusti, 2013 at 15:41

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • ella
  1 september, 2013 at 16:16

  Konstigt!
  Jag fick/kunde absolut inte varken gå, springa eller simma med min foglossning. Kunde träna med vikter, inget mer.