Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Är det inte sjukt att jag är den mest artistiska på vårt företag? Jag har alltid blivit mobbad för att jag är så kass på allt sånt nu sitter jag och målar julgranar med guldpenna och skriver julkort till speciellt utvalda som vi tycker om och som varit extra gullig mot @cleaneating.se under året. Har du också varit det? Har jag missat dig? Skriv en mening varför du förtjänar en julpåse från oss så ska jag göra fem till härliga vinnare. Motivera varför man ska äta våra produkter istället för de billiga produkterna utan näring i så väljer jag fem vinnare imorgon! #cleaneating

You Might Also Like

 • G-T
  23 november, 2017 at 11:16

  Jag behöver en ny hälsosammare väg i livet – och jag tror att jag kan få det med hjälp dina produkter.

 • Helena
  23 november, 2017 at 11:25

  Clean eating när du prioriterar din hälsa.
  Blir billigare i längden,eftersom skräpprodukter får
  dig att förstöra hälsan din!

 • Alex
  23 november, 2017 at 11:41

  Det känns solklart att man ska välja era näringsrika produkter istället för de näringsfattiga alternativen som finns att köpa, eftersom att man då gör en investering i både kropp och knopp. Vi har ba en kropp, låt oss ta väl hand om den och bygga upp den med bra råvaror och produkter!

 • Marie strand
  23 november, 2017 at 11:42

  Jag är i behov av en hälsosammare livstil! Träningen är inte är ett problem men stressen och maten är min stora akilleshäl. Därför vore det bra att få testa dina produkter och få en ” kick ass” start nu innan jul!!!

 • Anna
  23 november, 2017 at 11:55

  För att jag gärna skulle vilja bli lika cool som du 🙂

 • jen
  23 november, 2017 at 11:57

  För att det är roligt att vara frisk och glad och leva ett skönt och långt liv.

 • Mimi
  23 november, 2017 at 12:03

  Avstår från att kräla, böna och be om lite sketet knäckebröd!

 • Ann-christine
  23 november, 2017 at 12:03

  jag vill bli gammal och leva gott och försöka vara så frisk som möjligt på vägen som det går, och det jag själv kan styra är vad jag stoppar i mej, och då Katrin har du en massa saker som hjälper mej på vägen.

 • Lika
  23 november, 2017 at 12:35

  Alltså jag förtjänar ingen julpåse. Men min 22 åriga svägerska gör det. Hon käkar LCHF och har gått ner 25 kg. Hon jobbar jämt, tränar, och är sessutom alltid glad och trevlig. Om alla 90talister vore som henne skulle världen se annorlunda ut. värdig vinnare kan jag inte tänka mig helt enkelt.

 • Anna
  23 november, 2017 at 12:48

  Jag har tröttnat på socker och instabilt blodsocker. Gör en bara slö och bidrar till dålig hy. Därför försöker vi att förändra kosten. Men jag är mammaledig och min man studerar så det slår hårt på ekonomin att välja hälsosammare alternativ.

 • Hanna
  23 november, 2017 at 13:34

  För jag kämpar med LCHF men bor på Åland och allt här är så efter med just att få tag på bra kvalitesaker. Kanske du borde prova lansera här.. det behövs verkligen !!!!
  Kram från Åland.

 • Sofia
  23 november, 2017 at 13:43

  Jag är en vanlig ”Svensson” som aldrig fått en goodybag i hela mitt liv. Skulle så himla gärna vilka ha en. ? Älskar era clean eating produkter för dom håller dig mätt Såå länge! Speciellt chunky müsli. Love it! Kram Sofia

 • sara
  23 november, 2017 at 14:35

  Jag är gravid med mitt frösta barn, är beräknad till slutet av janurai.
  Längtar efter min ”vanliga” kropp som kommer i mina ”vanliga” kläder i garderoben. Därför ska jag (när barnet väl är ute) verkligen satsa på att bli hälsosam, motionea mer och tänka på vad jag äter! Nu under graviditeten är det svårare att leva hälsosamt med alla craving…
  VIll absolut inte hetsa eller banta utan bara hitta tillbaka.
  Ser fram emot nästa år då jag ska bli en sund, frisk, och smal människa igen! Dina produkter tror jag kan hjälpa mig på vägen:) Har köpt dem länge och älskar dem!

 • Ullis
  23 november, 2017 at 15:04

  Därför att det bara är då gitt, ditt bröd är så gott, din choklad är så gott, din müsli är så god, chokladen är toppen i då har jag din kasse med mig ut på stan, den i tyg..gratis reklam alltså! Klart är att jag behöver en julklapp från dig för att njuta ännu mera, ja tack på den frågan!

 • Maria
  23 november, 2017 at 15:34

  Skulle helt enkelt vara roligt att prova om det verkligen är sant, att era produkter både är nyttiga OCH goda. Hit me! ?

 • Fian
  23 november, 2017 at 15:55

  För att jag spårat ut fullständigtit och är nu svullen som en gris,magen står rätt ut,det sticks i huden på magen (snart kommer la bristningarna mä)och har dessutom fått en 3e haka..Allt detta pga alla ohälsosamma kolhydrater (bröd,vitt bröd)som jag knökat i mig,jag behöver komma tebax på rätt spår igen. Vet ju att rena produkter är de bästa och hade jag hållt mig kvar på de spåret så hade detta aldrig hänt med kroppen.

 • Sandra
  23 november, 2017 at 17:00

  Supergoda produkter som både kroppen och själen mår bra av. Att välja något annat är att vara dum mot sig själv. Smarta personer väljer julpåse med cleaneating produkter ??. Andra personer väljer chokladkalender med ohälsosamt socker.

 • Tess
  23 november, 2017 at 17:00

  Osund vill bli sund- erbjud din kropp det den förtjänar, något som håller i längden- Clean eting

 • Madelen
  23 november, 2017 at 17:46

  Jag är trött på att vara flabbig i kroppen, jag behöver era produkter istället för allt crap jag trycker i mig.
  Lär få en rikrig kick in the ass och ta mig i kragen om hag får en present av dig

 • Valis
  23 november, 2017 at 18:01

  För att det är dom bästa och godaste produkterna!
  ?Cleaneating ?
  Mvh
  Valis
  Från Dalarna

 • Ella
  23 november, 2017 at 18:32

  På riktigt. Finns inget som skulle kunna lyfta min vardag mer just nu. Som ensamstående 2-barnsmamma, dubbelarbetande, nyss fyllda 40 år, alldeles för rund för hälsans bästa, med alldeles för jäkla mkt stress och tappade rutiner skulle en boost i rätt riktning & upp på banan i gamla matvanespår vara GULD värt! Ps. VART i Örebro hittar man era produkter? OM man hittar dem? ICA Maxi hade förut men har slutat….?

 • Marie
  23 november, 2017 at 18:37

  Cleaneating är för min hälsa riktigt dunder
  Och ett resultat av nöjda kunder!

 • Karin Högquist
  23 november, 2017 at 19:24

  Har provat flera produkter från ert sortiment och vi har flera favoriter här hemma. Jag älskar julens smaker och dofter och skulle därför gärna vilja vinna denna julpåse att lyxa på tillsammans med familjen.

  Unna dig själv det bästa – clean eating!
  Rena produkter med näring och utan massa skit, nu även med julsmaker.

  Kram Karin

 • Rosie
  23 november, 2017 at 20:30

  En dag i juni sa min man hejdå
  jag svarade vaddå?
  Han ville inte mer
  och inte längre mig som fru ser.
  Han hade hittat en ny flicka
  och jag började mina sår slicka.
  Jag behöver denna påse få
  för att bättre kunna må.
  Mina kilon är ett hinder
  nu när jag härjar på tinder
  Om jag börjar äta rätt
  kan det nog i sängen bli hett…

 • Johanna
  23 november, 2017 at 20:51

  Jag har ätit din Müsli sedan dagen den kom ut, varje dag! Helt sjukt men jag är beroende, borde få lite belöning för det 🙂 den är bäst!

 • Annika
  23 november, 2017 at 20:54

  För att en trots allt aktiv 50+ äntligen ska bli av med sockerberoendet och bli nyttig och kunna sprida Cleaneating till alla jag känner att ”kan jag kan du” för det är aldrig försent.

 • Karina Mattsson Nordlinder
  23 november, 2017 at 20:57

  Varmt tack för chunky muslin, inget socker och inte massa kolhydrater och så otroligt god. Jag har ätit den i flera år för att hålla vikten och må bra. 2016 fick sonen sorgligt nog diabetes typ 1 och det finns bara en musli han kan äta utan att blodsockret sticker iväg och blir högt. Så vi delar typ på 1 påse i veckan och njuter den alltid till frukost och ofta till mellanmål.
  Som sagt varmt tack Katrin för din uppfinningsrikedom!

 • Marie
  23 november, 2017 at 21:49

  Äter redan nyttigt men är förkyld hela tiden och då smyger onyttiga jävulen i mig. Med en av dina påsar kanske jag skippar mackan och kör ett knäcke ist som kvällsmat!

 • Christel
  23 november, 2017 at 22:33

  Jag har ännu inte provat på dina produkter! Du kan väl ge mej chansen att få prova och hitta mina och mina tre barns favoriter! Från en trebarns mamma till en annan, God Jul! Kram

 • Sara F
  23 november, 2017 at 22:51

  För att jag äter hellre EN pralin än en HEL marabou. Kvalitet framför kvantitet.

 • Rachel
  23 november, 2017 at 23:40

  Just nu har jag en tajt budget då jag är student. Men något jag alltid unnar mig är gott knäckebröd! Just nu fokuserar jag på min kost och hälsa och dina produkter kombinerat med din livsstil inspirerar och motiverar mig till till att må detta målet. För mig skulle denna kassen bli en guldkant i min tillvaro!

 • Anna
  24 november, 2017 at 00:03

  Har varit på gång flera gånger att köpa dina produkter men det har alltid kommit något i mellan.
  Har problem med en arm och rygg då jag jobbar mycket (inom vården) Gillar att vara nyttig så en bra start för mig skulle vara att få prova och sedan välja ut favoriter och fortsätta köpa.

 • Jessica
  24 november, 2017 at 09:40

  Vår efterlängtade Tilda föddes för 10 dgr sedan. Lyckan är enorm, kroppen likaså……
  Dags att se över kost och motion.
  Hoppas, hoppas på tur att vinna…

 • Ewa
  24 november, 2017 at 10:55

  Jag gillar dina produkter jätte mycket muslin med hasselnötter och honung mmmm så gott samt många andra produkter har handlat flera år samt varit med i klubben för viktminskning.
  Kommer det bli någon mer sådan ?
  Kram Ewa

 • Elisabet
  24 november, 2017 at 16:37

  Är överviktig och vill gå ner i vikt.
  Har svårt att tro att det går med dina produkter men du får gärna övertyga mig

 • Sara
  24 november, 2017 at 18:25

  Åh jag skulle bli så glad om jag vann! Jag bor i Norrköping, där jag enbart har hittat dina produkter i en enda affär! Med ensamt ansvar för tre små barn kommer jag aldrig iväg till just den affären! Jag älskar ditt knäckebröd och har varit sugen på det sedan det senaste jag köpte tog slut för 3 veckor sedan. För övrigt så gillar jag ditt driv. Du är en kvinna som inspirerar i tider som dessa!✊?✊?✊?

 • Anne
  24 november, 2017 at 21:36

  De ska ätas för att man förstår vad som står i innehållsförteckningen inga konstiga ämnen tillsatser och dylikt super???