Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är otroligt svårt att berätta om Tokyo dels för att stan är så stor så det tar en kvart att promenera förbi en Prada-butik så man skulle liksom behöva en vecka bara för att hinna med att gå in några butik. Ändå lyckades jag köpa en väska så det får jag känna mig nöjd med. Vi försöker göra det mesta av våra få dagar här så shopping står inte högt upp på priolistan utan det gör ugglecafe ️kattcafé (för din skull @iborggren )️ninjarestaurang️karaoke ️rave️Michelin-krog (tempura restaurang)️restaurang där Kill Bill filmades️Kiddy land️Fiskmarknaden️hop-on-hop-off-buss️kyckling restaurang️A asså vi vilar inte så mycket men fan jag hade velat stanna i Tokyo minst en vecka till. Och skäms nästan över att jag gör allt det här utan mina barn. Hela Tokyo är som ett paradis för barn. Japaner är som barn. Men man kan inte åka till Tokyo om man inte är extremt bra med sin telefon för man kan inte kommunicera med någon. Det är omöjligt. Men Tokyo är lätt den roligaste stan jag besökt. Åk hit. Ni kommer inte att ånga er. Det kan jag lova. PS. Bilden i mitten är från stjärnkrogen. PS 2. Ett spätt med fyra pyttebitar kött på kostar 400 kr. På marknaden!! Det är dyrt här. Väldigt dyrt. Och rent. #tokyo

You Might Also Like

 • P
  21 november, 2017 at 08:09

  Hej!
  Är det bullrigt där? Det sägs ju att Japan är bullrigaste landet i världen och Spanien kommer tvåa 🙂
  Kram P ♥

 • Susanna
  21 november, 2017 at 11:47

  Verkar som ni haft det trevligt, kan tänka mig att åka dit.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Irene
  21 november, 2017 at 15:11

  Lägg upp bilder!

 • Anna
  22 november, 2017 at 02:00

  Klart att man kan kommunicera om man planerar väl i förtid och lär sig lite basic japanska.