Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså jaaaaa vad ska jag säga om mitt första intryck av Tokyo? Jag skrattar ihjäl mig. Det är så annorlunda här bra att jag såg filmen ha ha. Alex jobbar fortfarande så jag checkade in på hotellet tänkte ta en dusch och vila en stund. Men först skulle jag kissa. Locket lyfter sig själv okej… värme i toasitsen trevligt… torka mig? Nope här tvättar man muttan när man är klar. Fräscht kan jag ändå tycka. Aha hela toan är en onanistation. Strålen riktar sig på olika ställen i olika styrka bara att trycka på knappar så får man sig en liten pull, eller får det kanske lov att vara lite klitorismassage? Hård stråle snett till höger i analen kanske? Okej jag har ALDRIG varit med om nåt liknande. Vi låter historien sluta där ha ha jag kan inte sluta le åt den här toaletten lätt att någon borde importera dessa till Europa. Ha ha @sippanhagerman hörde du vad jag sa?! Onaneringstoalett, jag vet att du tjuter av skratt nu vem fan gör inte det. Bra början ändå. Snart kommer Alex vet inte om jag vågar berätta för honom att jag varit på toa ens. Kanske bara säger att jag kissade i duschen om han frågar. Varför skulle han fråga? Ok vi släpper det. Hur kan man släppa en sån sak? Har ni varit med om det här? @carolineferber @thepumaswede @malingramer @isabeladrian @iborggren någon??? Ha ha ha… så sjukt så sjukt. Men kul. #tokyo

You Might Also Like

 • Smulan
  17 november, 2017 at 11:32

  Ja men alltså jag fattar inte varför sådana toaletter inte har kommit till Sverige än. De har funnits i Asien jätte länge. Tänk när man har mens så jävla lätt att skölja av mufflan. Eller före och efter sex.

 • Teresia
  17 november, 2017 at 16:02

  Blåser toan en torr oxå efter tvätten? Va häftigt,sån skulle man ha då behöver man inget toapapper heller. Och är man singel då är varje besök en fröjd ?

 • Karolina
  17 november, 2017 at 20:38

  Var med om en sån när jag var i Budapest för ett par år sen 🙂

 • Angelica - En svensk kvinna och en mexikanskhund i London
  19 november, 2017 at 02:17

  Haha skrattade högt för mig själv!!

 • Jenny Lundgren
  19 november, 2017 at 16:48

  Dessa toaletter finns redan i Sverige.
  Vi säljer dem redan till bl a hotell, lyxiga hem samt äldrevården. Kolla gärna in vår hemsida grohe.se
  /Jenny Lundgren
  Projektledare Grohe

 • Jen
  20 november, 2017 at 10:31

  http://www.yotei.se/