Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ok I’m in Tokyo baby ha ha! Började ganska kul allt samman faktiskt. Blev mottagen av nån man som ville ta hand om mig. Jag vet jag är vidrig men är så otroligt ointresserad av att prata med okända män så hade mina ploppar i öronen, mitt inne i Säker stil skrattade ihjäl mig åt att Emilia kallas för Pullan, så låtsaslyssnade på hans malande. Fick med mig nån faster i Stockholm bla bla you have to try japanese pancake with cabbage bla bla… Så skrev han ner en massa tecken på en liten lapp som han satte i handen på mig. ”Here is your driver, miss”. Och så en ny man att kallprata med. ”Hello hello here you go”, säger jag och ger honom lappen. Han läser på lappen, vänder sig mot mig och frågar ”Oh you would like pancake with cabbage right away madam?”. Jag kan inte sluta skratta. Besatt av kålpannkakor!! Okej nu ska vi se hur den här resan fortlöper. Jag fortsätter med att lyssna på min grymma vän @ebbavonsydow ett tag till i alla fall. Och Pullan. #säkerstil #tokyo #kålpannkaka

You Might Also Like

  • Anna
    17 november, 2017 at 20:54

    Undrar vad har hänt med ditt öga/ögonvrå?