Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej inte kommentera håret det tar lite tid att lära sig en ny frisyr. Sluta tjafsa om att barnen kallar mig för Katrin de får kalla mig vad de vill jag kommenterar det inte alls. Vem har sagt att mamma är det rätta jisses. Så nu sitter jag på flyget som ska ta mig till Frankfurt. Vi lyfter nog snart. Nyss satt jag på flygplatsen, drack en grön smoothie och åt en macka med proteinbröd @cleaneating.se med varmrökt lax och grönsaker i. Gjorde den hemma idag. Prioriterar min hälsa. Det första jag ska göra nu är att lyssna på fredagens ”Mitt i livet”, sen ska jag lyssna på ”Relationspodden” som ligger ute den heter nåt med elcykel. Nästa flyg är 13.05 timmar ha ha ha så jävla sjukt. Har inte flugit en sån flight ensam sen jag bodde i Australien. Det första jag gör på den flighten är att kolla på ”Lost in translation”. Sen får vi se. Kanske bara sitter och stirrar. Utan någon som kan säga mitt namn. Undra över något behöva något. Inget nät bara jag. 13 timmar ha ha, sjukaste grejen på länge. #cleaneating

You Might Also Like

 • j
  16 november, 2017 at 14:42

  Hej! Åh, lycko dig som får en sån resa i present!
  HUR/VAD man kallar sin mamma är ju väldigt individuellt?
  Min man och hans syskon brukade kalla sin mamma för morsan, jag har bett mina barn att kalla mig mamma och så har det förblivit. Jag har ”överhört” i andra familjer där de tilltalar sina föräldrar med förnamnet eler tillochmed :”ni” ! Så det är nog väldigt olika och inget som ”vi” ska reagera på.
  Önskar dig och Alex en underbar resa, njut nu ordentligt! Tänk inte på ev. katastrofer! Enjoy!!!

 • Cecilia j
  19 november, 2017 at 02:06

  Jag vill hellre att mitt barn ropar mitt namn än ”mamma” om det händer något. Alla andra ungar ropar efter mamma, men bara en ropar efter mig i nöd.

 • j
  19 november, 2017 at 07:48

  Ja, det där vad man kallar någon kan bli lite lustigt ibland. Jag har tre barn, två av dom är ”utflugna” sen länge, men en gång för länge sen var alla tre hemma samtidigt. Till saken hör att jag brukar säga ”älskling” när jag pratar med mitt barn, ialla fall så ville jag den yngste något så jag tänkte mig inte för utan ropade: ”älskling”!
  Alla tre svarade: – Ja? hahaha!

 • blog
  20 november, 2018 at 09:04

  Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this blog; this weblog carries remarkable and actually good material in support of readers.

 • blog
  21 november, 2018 at 03:39

  Hi, this weekend is nice designed for me, since this point in time i am reading this enormous educational paragraph here at my home.