Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bilden har inget med texten att göra fy FAN vilken ångest jag sitter med skämtar ni hur tänkte jag EXAKT hur tänkte jag när jag glatt tog emot en resa till Tokyo i födelsedagspresent är jag störd i hela huvudet eller? Japp definitivt. Ska jag lämna mina tre kottar och flyga 14 timmar, befinna mig i annan tidszon, njuta av annan kultur, ta in spännande sevärdheter? Tänk om nåt händer någon av kottarna. Tänk om jag dör. Det är det värsta. Om mina barn får leva utan en mamma för hon prioriterade en nöjesresa eeeehhhhh What?! Badade med Falke ikväll. Höll hans öron under vattenytan då blev han helt still. Såg mig rakt i ögonen upp och ner och vi kommunicerade. Finns ingen som älskar dig som jag gör, sa jag. Han fattade. Shit tänk om jag dör i flygkrasch patetiskt. Till Bingo sa jag ”Dör jag tar du Falke också de ska vara tillsammans”. ”Självklart”, svarade Bingo. ”Vad sa du mamma om du dör?”, reagerade Ringo. Så då fick jag förklara att Babcia är 94 att vi blir väldigt gamla i vår familj shit tankevurpa. Jag mår illa också. Och har en del jobb kvar på datorn. Listan på hur Falke ska skötas är sinnessjuk jag är sinnessjuk. Ha ha hysterisk är bara förnamnet. Har till och med radat upp mellisen till alla dagar. De stora är med Bingo det känns skönt. Och Nova! Så där är jag lugn. Förutom att jag kan dö förstås. Jag är lugn (väldigt lugn) över Falken också. Jag är inte lugn över min resa. Blir en del kröka på planet kan jag lova. Döda bakterier känns som att jag ska spy nu. Fy fan. Okej. Hej.

You Might Also Like

 • Jennie
  15 november, 2017 at 19:37

  Kan inte Alex ta Rambo och Ringo istället.

 • Alec
  15 november, 2017 at 22:59

  Ska Alex bli barnlös då menar du? Vilken narcissist du är, helt otroligt.

 • kingo
  16 november, 2017 at 00:58

  Såå jävla sjukt! SÖK HJÄLP!!

 • Alec
  16 november, 2017 at 01:22

  Hoppas Alex läser detta inlägg och skäller ut dig, du är inte riktigt klok i huvet!

 • Annika
  16 november, 2017 at 11:25

  Ingen som tänkt att han förmodligen är med på Japanresan och antagligen också dör om Katrin gör det.

 • Sara
  16 november, 2017 at 11:26

  Oh fattar precis! Har två döttrar med min exmake och en son med min nya man. Mina barn är syskon till 100% ändå och det finns liksom inte att de inte ska få vara tillsammans alltid. Det går inte på annat sätt, syskonskaror ska man inte splittra. Tycker jag. Med hjärtat.

 • G-T
  16 november, 2017 at 12:31

  Ja det är till å vända å vrida på allt som Katrin skriver ända tills man får det till något negativt.Sedan undrar man vem som behöver hjälp – vem som är narcissist osv…Ni vet inte vem/ vilka som åker, hur det är upplagt eller någonting egentligen.Som Annika härovan skriver: Ni har inte tänkt…eller har ni bara OTUR när ni tänker?

 • Hanna
  16 november, 2017 at 15:18

  Om Alex ska med borde hon väl skriva VI då och inte JAG hela tiden, och inte orka nämna hans namn heller. Blir ju ännu konstigare… Ser nu ”utan en mamma” skriver hon, knappast att han ska med.

 • Hanna
  17 november, 2017 at 00:48

  Nå Annika och G-T, är Alex med på resan fortfarande eller?

 • G-T
  17 november, 2017 at 10:44

  Om du scrollar nyare inlägg så får du veta.

 • Annika
  17 november, 2017 at 11:46

  Hanna, japp det tror jag faktiskt. Vad tror du?

 • Hanna
  17 november, 2017 at 15:25

  Inte på planet, han var redan där, annars är hon störd.