Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Om ni kunde vara så snälla och sluta framställa mig som nåt helgon som skänker saker som jag annars skulle kasta så vore det grymt. Jag är varken snäll eller ödmjuk utan bara en helt vanlig person med sunt förnuft (inte alltid). Skrattar ihjäl mig när ni skriver att det finns kändisar som har bloopisar med sina prylar skulle jag få ut mer av att få några hundralappar för en förbrukad sak än att ge till någon som inte kan få? Sjukt ju. Var är världen på väg tänker jag då? Jag är verkligen inte en slösaktig person som köper leksaker i stora lass, jag älskar att ärva och återanvända, göra andra glada om jag kan men det gör mig inte till något annat än mänsklig. Jag har gott om pengar behöver inte rycka folk på småslantar, okej sluta nu med det där hyllandet för det gör mig bara provocerad. Och det säger tyvärr mer om ert tänk än om hur det borde vara. Sorry. Vem vill ha den här grymma bebivaggan med musik och rörelse från @babylandsverige

You Might Also Like

 • linda green
  15 november, 2017 at 11:50

  hej katrin kag skulle bli så tacksam att få ärva denna stol av dig! jag har de tufft ekonomidkt då jag är hjärtsjuk och klarar inte av att arbeta plus att jag nu dka ha mina första barn i december vilket jag är så glad för trode inte jag kunde få barn, hur som så skulle denna gåva göra våran dag!
  🙂

 • Gravid
  15 november, 2017 at 12:27

  Fick igår veta att jag är gravid så det hade passat fint med en stol ja 🙂

 • nova
  15 november, 2017 at 12:36

  Stackars unge! Han finns ju på var och varannan bild. Är du inte rädd att han blir kidnappad, du som sååå gott om PENGAR!!

 • Maria Billton (specialpedagog engelska skolan norr AB)
  15 november, 2017 at 13:20

  Bra jobbat tycker jag! Själv lägger jag ut på blocket som ”bortskänkes till den som behöver” och det är jättekul att ärva saker! Min fråga till dig: har du ”mentorstid” att låta min dotter ärva av dig. 13 år och det har varit jobbigt med kompisar och skolan en tid – tänker på dug som en jättebra förebild som kvinnlig entreprenör och som säkerligen kan tackla motgångar – och få igång kämparglöden och drivet igen? Eller lom gon fick praoa hos dig någon/några dagar för att se att man behöver kavla upp ärmarna och kämpa ibland – hon behöver en push i rätt riktning.

 • Mim
  15 november, 2017 at 14:20

  Det var inte så länge sen du sålde gamla använda kontorsmöbler dyrt. Du måste genomgått en total metamorfos eftersom folk helgonförklarar dig. Komik på hög nivå!

 • Sophia
  15 november, 2017 at 15:19

  På inget sätt synd om oss, två friska pojkar (den yngsta fyra veckor), men stolen skulle (förhoppningsvis) ge oss tid att umgås med den äldre sonen efter förskolan.

 • Viola
  15 november, 2017 at 15:44

  Jag håller med dig. Har du råd att köpa har du råd att ge bort. Inte ge till dom som redan kan köpa.

 • Johanna
  15 november, 2017 at 17:20

  Åh, så kul! Den kan min bror behöva i januari när han får sitt tredje barn.. Eller hans tvillingar kan behöva få lite uppmärksamhet medan den nya bebisen kan ligga i vaggan och gunga nöjt en stund.

 • Ilona
  15 november, 2017 at 17:25

  Hej Karin,

  Jag skulle så gärna ge denna fina stol till min kompis dotter och hennes lilla son. Där krånglar dessvärre det mesta och din gåva skulle kunna göra henne otroligt glad. En tidig julklapp, som många blir glada ut av och jag skulle framstå som en superhjälte tack till din generositet. 😉

 • Jennifer
  15 november, 2017 at 21:24

  Hej Katrin älskar din blogg och att du är så grym rak och ärlig. jag är ensamstående med 4 barn och och gravid med 5 barnet hade varit jätte tacksam om jag skulle kunna få ärva denna. kram

 • Trana
  17 november, 2017 at 09:25

  Intressant att välja skaffa ett femte barn som ensamstående till fyra…?

 • Natta
  18 november, 2017 at 10:01

  Väntar mitt första barn i januari så jag skulle snart få användning för vaggan ?

 • Jennie
  23 november, 2017 at 15:41

  Hej Katrin,
  Om jag skulle få stolen skulle jag välja att ge den till min kompis vars son är (närapå) otröstlig om man inte vaggar, sjunger och bär honom. Tror att denna stol skulle rädda både hennes rygg och förstånd 😉