Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vem är gravid och har det knapert? Vem skulle bli otroligt glad över den grymmaste sängen för nyfödd? Inte glad av snålhet utan över ekonomiska bekymmer. Lärt mig att vara övertydlig här. Vill alltså inte ge den till någon som kan köpa den själv. Just av den orsaken. En mening. Måste hämtas imorgon. Nej jag monterar inte ner den och skickar den till andra städer, ja men jag får allt just saying. Den ska hämtas hos mig i Stockholm imorgon. Ok kör!

You Might Also Like

 • isis
  15 november, 2017 at 06:45

  BITCH

 • lillan
  15 november, 2017 at 07:39

  Tack för att du stödjer diabetesgalan. Hoppas att inte någon av dina barn drabbas!

 • Ann-Charlotte
  15 november, 2017 at 10:06

  Gillar din rakhet o tydlighet. Ingen risk för missförstånd. Jag menar detta, alltså ingen ironi? Du står för dina åsikter o man behöver inte fundera. Lycka till med dina fina barn o ditt liv. ?

 • Sofia
  15 november, 2017 at 19:38

  Skulle bli superglad över denna fina. Väntar vårt tredje barn nu, jag har precis blivit sjukskriven för foglossning. Som sjuksköterska är den ingen bra kombo. Ligger hemma och deppar för att jag bara blir tjockare och tjockare.