Okategoriserade

Maybeauty – Face Gel


Ni har väl knappast missat att jag samarbetat med MayBeauty i många år, och det finns ju en anledning till det. Har ni inte provat deras produkter borde ni göra det.
Som småbarnsmamma kan det ibland vara svårt att hinna med en ansiktsmask som ska stelna i 30 min, då är denna Face Gel att rekommendera.
Man smetar på gelen på torr, ren hy och masserar tills man ser hur alla döda hudceller ordagrant rullar av! Sedan är det bara att skölja av ansiktet. Ganska äckligt egentligen hur mycket döda hudceller man har i utan att veta om det. Har ni oljig hy är denna perfekt. Man känner sig så ren och fräsch efteråt och len som en babyrumpa. Någon som önskar sig perfekt hy i julklapp?
Varsågod! Med koden facekatrinz får ni nu 30% rabatt. Klicka annars HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

You Might Also Like

 • Reductil4you
  13 november, 2017 at 18:40

  Äkta Reductil 25mg. Underlättar viktnedgång med dämpad aptit.
  [email protected]

 • Carina
  13 november, 2017 at 20:57

  Snälla snälla snälla Katrin! Din och bingos podd är? men! Kan du sluta hosta och dra snor!? ok att du har en jobbig hosta nu! Men ditt dragande med sor,har du gjort sedan början med podden! Ok, du blev bättre ett tag! Men sen återgick du med ditt ”dragande med snor” låter så vidrigt!!! Snälla snälla sluta med det! ?

 • Petra
  15 november, 2017 at 11:48

  Jag gillar INTE denna Face gel! Jag har provat flera gånger och det händer inte ett smack med några döda hudceller! Får en konstig, lite småklibbig känsla på huden efteråt och absolut inte en ”len babyrumpa”.
  Nä lägg pengarna på något annat, är mitt tips!