Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså vet ni hur mysigt jag har med mina barn? Förmodligen/förhoppningsvis lika mysigt som ni har med era. Falke sover fortfarande hela natten och fem över sju hoppade Rambo ner i hans spjälsäng så skrattade vi ihjäl oss åt det. Sen kollade vi barnkanalen och jag snusade i nackarna. När jag blundar känner jag knappt någon skillnad i storlek mellan Falke och Rambo när jag har dem på var sitt knä. Vi halv åtta ansluter Ringo. Äggröra, gröt till Falkon sen är vi klara att gå! Underbart med morgnarna tycker jag.

You Might Also Like

 • Smulan
  13 november, 2017 at 13:01

  Håller med. Morgonen är den bästa tiden ❤️

 • Fia
  13 november, 2017 at 14:04

  Hej!
  Vore spännande att höra mer ingående om hur du genomförde ”kuren” med Falke?. Kram från en mamma som skulle önska att hennes tredje barn sov en aning mer…hehe

 • Jen
  15 november, 2017 at 09:59

  Ehm….det här kommer du tycka är lite weird men falke är väldigt lik alex schulmans dotter charlie som hon såg ut i den åldern. Ja, det var bara det.