Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Paddington är mysmumma. Det kollade jag på som barn och det älskar mina barn också! Men jag har ju mässan så lämnade syrran med alla fyra och drar till vår monter. Jag måste meddela, för jag har haft dåligt samvete. Det slutade inte alls Frankrike-Sverige 1-0 som jag skrev förut. Penicillinet funkade inte alls. Den svenska doktorn sa att det var synd att jag satt i mig det, kortison och annat skit när man tydligen ser att det är ett virus jag har och inte en bakterie. Astmasprayen han gav mig funkar jättebra och hostan blir bättre och bättre. Med andra ord Sverige vann. Överlägset. Vi ses i vår monter om tio minuter, va? Sitter i Uber as we speak. Uber 294 kr till mässan vanlig taxi 420kr. Kör Uber. Spelar inte så stor roll för mig att chauffören inte pratar svenska. Vill inte prata med han ändå.

You Might Also Like

 • reductil4you
  12 november, 2017 at 14:47

  Äkta Reductil 25mg. Underlättar viktnedgång med dämpad aptit.
  [email protected]

 • Anna
  12 november, 2017 at 16:29

  Det heter honom !!!! Varför är det så svårt för alla stockholmare ? …

 • P
  12 november, 2017 at 21:14

  Anna hur tänkte du nu? Alla Stockholmare??
  Nä du, det är bara Stockholmare som har problem med sin svenska som säger så.Tror du att det är någon bacill i just Stockholm som gör att folk här inte kan prata?

 • Anette
  13 november, 2017 at 18:34

  Tror du att Uber redovisar och skattar för dina pengar i Sverige. Själv väljer jag ett ärligt företag som tar hand om sin personal skattar och redovisar sina tjänster, som sätter kunden i fokus och har en kundtjänst dit jag kan vända mig med eventuella frågor. En växel som har öppet dygnet runt. Jag väljer alltid TaxiStockholm och betalar gärna vad det kostar.