Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kan ni svara mig på min fråga utan att dra långa haranger om allt möjligt? Vad är nyttigast att äta kött eller sojaprodukter? I min värld är båda ganska dåliga men om man måste välja? Vi kan inte bara äta grönsaker men igår åt vi den där vegofärsen till tacofredan och vi är alla överens (förutom Alex) att den är godare än köttfärs. Lättare för magen också (inget pruttande framför idol/matchen). Jag förstår skillnaden i miljöskada så där behöver jag ingen information tack. Och jag avskyr köttindustrin så slutar gärna ge barnen kött (jag slutade för två år sen) men det här med soja? Hormoner? Dåligt? Eller?

You Might Also Like

 • Cissi
  11 november, 2017 at 08:16

  Svenskt naturbetat ekokött hade jag valt om jag hade haft råd att välja.

 • Sats
  11 november, 2017 at 08:39

  Varför skriver du samt talar om att äta kött och fett i dina böcker?? Du visste väl redan då hur djurhanteringen såg ut. Så fruktansvärt obegåvat att uppmana folk i att Fossa i köttz tjäna pengar på det o sedan låtsas börja tänka på djuren. Hela LCHF grejen var falsk. Du är ju på mässan varför frågar du inte dom om din frågan.

 • Maja
  11 november, 2017 at 08:44

  Det där med hormoner i soja, det är så lite så et påverkar inte, hittepå. Våra magar är inte skapta för att äta de mängder kött vi äter idag. Defensivt soja! Klart det är en viss miljöpåverkan men inte alls i samma utsträckning som kött. Plus min ibs försvann helt när jag blev vegan, plus lätt i kroppen och några kilo lättare 🙂

 • Josefin
  11 november, 2017 at 09:49

  Vad menar du med hormoner i soja? Nästan alla vegoproduktet, alla svensktillverkade och inom eu är märkta med att dem inte är gmo behandlade. Som vegan är soja tusen gånger bättre för dej och miljön❤️

 • Kicki
  11 november, 2017 at 11:38

  Köp Quorn istället som är framställt av svampprotein och mycket godare än sojaprodukter.

 • Lisa
  11 november, 2017 at 20:40

  Quorn har vi bytt till i vår familj. Allas favorit köttfärssås och tacos är precis som förr men vegetariskt!

 • Ann Elisabeth
  12 november, 2017 at 09:29

  Quorn är ju vidrigt. Svampmögel tillverkat i ett laboratorium. Nej tack. ? Kommer ej ihåg vem det var som skrev att quorn är närmare besläktad med fotsvamp än med champinjoner. Tycker det var en bra beskrivning av sådan snuskig ickemat. Naturligt, gräsbetat närproducerat kött. Ja tack! ? Om man absolut vill äta soja så se till att den är gmofri och ekologisk, förmodligen inga problem i Sverige. Jag kommer fortsätta avstå soja, undantag tamari once in a blue moon.

 • Maria
  12 november, 2017 at 10:54

  Köp kokboken mera vego. Superbra. Från att ha ätit kött sex dagar i veckan äter vi nu kött en dag i veckan. Jättebra, enkla och goda recept med mycket bönor. Min tvååring äter massor!

 • Polly
  12 november, 2017 at 13:31

  Om man har hypotyreos (dålig ämnesomsättning),
  då är det tydligen att soja stör ämnesomsättningen, kanske inget problem för en frisk person men en person som har hypotyreos så bör man nog undvika soja.

 • reductil4you
  12 november, 2017 at 14:46

  Äkta Reductil 25mg. Underlättar viktnedgång med dämpad aptit.
  [email protected]

 • Trygga räkan
  14 november, 2017 at 22:15

  Läste om en liknande produkt som hette Pulled oats. Är baserat på havre. Kanske kan passa dig? Annars kan väl ditt företag ta fram nått! Lär ju gå åt som (veganskt) smör.