Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så där ja! Då hade vi priserna klara för mässan, mina framträdanden är satta till fredag 10.45 och lördag 10.15 precis innan Carolina Klüft går på som tydligen är ett dragplåster. Jag är förband, ha ha. Bjuder på mackor gör jag. Provsmak för att vara tydligare. Hörni ni vill inte missa årets @alltforhalsan det kommer att vara så kul och intressant och givande. Missa inte vår monter och missa inte att hälsa på mig! Anger ni rabattkod: cleaneating får ni biljetten till rabatterat pris. Vi ses där! Kul. #alltförhälsan Länk i min profil!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  8 november, 2017 at 21:57

  Äkta Reductil 25mg. Underlättar viktnedgång med dämpad aptit.
  [email protected]

 • MammaK
  9 november, 2017 at 06:48

  Varför är det svarta ettor på tre av priserna? Ser ut som feltryck.