Okategoriserade

myNanny!

Katrins Snapshots

Sen en tid tillbaka har jag haft ett samarbete med #myNanny. Jag fick tillsammans med dem leta fram en barnflicka som passar just mina behov. Det var viktigt för mig att hitta en tjej som kunde ta hand om bebis och större barn. En som även inte var rädd för att vara med dem alla tre! Sen ville jag ha en flexibel tjej som kunde anpassa timmar efter mitt schema som ändrar sig ofta. Det var även viktigt för mig att hitta en tjej som är ordningsam. Som plockar efter barnen, lagar mat till dem och som är genuint intresserad av dem! #myNanny hittade den perfekta tjejen till mig hon är ljuvlig! Barnen älskar henne, jag diggar henne och det viktigaste av allt: Jag litar på henne och känner mig trygg när hon tar hand om mina barn.Jag är väldigt nöjd med #myNanny och vill rekommendera er deras tjänster! Och hälsar ni från mig får ni 30 kr mindre i timkostnad efter RUT. Bra, va?!

Här har ni myNanny!

You Might Also Like

  • Jenny
    8 november, 2017 at 07:36

    De är kanonbra!

  • Bella
    9 november, 2017 at 15:14

    Det var ju hon som var med som barnflicka till Nice