Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag råkade visst skriva av mig lite på bloggen igår natt. Det var härligt. Så länge sen det är så trist att jag inte har tid till det längre. Men igår hade jag! Igår jobbade jag framför datorn till två på natten. Sen sov jag ensam i sex timmar och nu är jag på jobbet igen. Jag känner avundsjuka på Alex och Bingo som får så många såna här dygn. Men om jag ber om dem får jag dem säkert. Läs min text så kanske vi kan diskutera sen. Katrinz.se

You Might Also Like

 • Kerstin
  7 november, 2017 at 09:55

  Jag har läst och tyckte texten var riktigt bra!

 • sibutramine
  8 november, 2017 at 11:51

  Har du ökad aptit och svårt gå ner i vikt?!
  Finns äkta Reductil till erbjudande..

  [email protected]

 • Fredrik
  20 november, 2017 at 08:46

  Du saknar verkligen kunskap om diabetes. Du har fallit för precis alla fördomar och myter som finns. Det väldigt tråkigt att du väljer att vädra dina okunskaper så offentligt. Diabetes kan drabba precis alla och den största riskfaktorn för diabetes är arvsmassa och har inte ett dugg med storlek på kroppen att göra
  Tycker du borde ta kontakt med tex Peter Jihde eller Robin Bryntesson som kan ge dig en verklighetstrogen och seriös bild av vad diabetes är och beror på. Nu har du byggt din bild av diabetes på massa rykten och fördomar som inte stämmer överens med verkligheten