Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Finns det någon i mitt instaflöde som har koll på det hippa Tokyo? Jag behöver alltså inte tips på ”vad jag bara inte får missa” när jag är där jag har fattat att folk spattar över ugglecafeer och annat skitkul. Jag söker Tokyos Stureplan. Finns det ett Soho house? Vad heter Tokyos FoU och V? Bardot? Riche? Teatergrillen? Milles? Vilka är dessa ställen i Tokyo? Det är där jag vill vara kalla mig vad ni vill det är dit jag vill. Där de rika och berömda sippar champagne där vill jag festa med dem! Resten kommer jag se också såklart men det här är svårt att hitta och lösa. Någon? Skriv på DM eller messa mig! Tack.

You Might Also Like

 • Sana
  6 november, 2017 at 19:54

  Off topic men nödvändigt! Ja går itu. Separerat från sambon sedan sonen var en månad. Vi försöker hålla god min och sams. Han träffar barnet någon gång i veckan en stund.
  För minsons skull vill jag att han ska ha en lika god relation till sin pappa som till mig.
  Men för min skull…Jag dör av varannan vecka tanken. Går itu. Gör så ont. Visserligen är han ett halvår bara men tiden går fort och snart är vi där. Vet att det är för hans bästa. Men Hur ska jag överleva? Jag dras mellan olika känslor.
  Jag önskade inte en son på deltid.

  Hur överlevde du Katrin?