Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska sova nu hostar mig blå och har en liten tjockis bredvid mig som väcker mig minst sex gånger per natt. Kan inte se mig mätt på alla bilder som jag tagit. Så härligt att få hänga med @innovationlady, hennes @jonatantunved, Leja och Enya. Inte ofta jag gör nya vänner i vuxen ålder men som jag skrev till Anna "Mitt liv förändrades när jag träffade dig". Du är grym. Jonatan är också grym. Aldrig mött en man med en sån förmåga till multitasking förut. Ok nog med smicker. Anlita dem säger jag bara. Lyssna på mig.Nu hörde jag just killarna säga godnatt i rummet bredvid. "Godnatt världens bästa storebror" "Godnatt världens bästa lillebror". Man kan ju bli blödig för mindre. Gulliga gulliga gulliga barn. Okej jag hostar slut på mig själv nu så kanske jag får sova lite mellan attackerna. Stackars mig. Vidrigt detta. Godnatt.

You Might Also Like

  • j
    2 november, 2017 at 21:12

    Kryapådighälsningar från mig till dig, hoppas medicinerna kickar igång snarast!
    Jag hade en sån jobbig hosta i drygt en månad i början på året, det slutade med lunginflammation och en kraftig penicillinkur-SEN försvann hostan och orken kom tillbaka!